Veliki pehar Nikole Zrinskog

U Čakovcu je 30. travnja povodom dana Međimurske županije, održan tradicionalni međunarodni streličarski turnir Veliki pehar Nikole Zrinskog kojem je domaćin Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec. Pokrovitelj ovog turnira bila je Međimurska županija, a na turniru je nastupilo pet klubova iz Slovenije i 12 klubova iz Hrvatske.



Turnir se trebao održati u nedjelju, ali zbog najave loših vremenskih uvjeta premješten je, na zadovoljstvo svih sudionika, dan ranije, u subotu. Iz domaćeg kluba nastupilo je 14 natjecatelja i osvojili su 8 medalja.



U stilu olimpijskog luka među dječacima do 12 godina, Leon Kolarić osvojio je srebrnu medalju. Među dječacima do 14 godina Jan Miljan osvojio je također srebrnu medalju. U konkurenciji seniora Tihomir Miljan zauzeo je šesto mjesto, Karlo Cilar zauzeo je sedmo mjesto, a Valentino Novak zauzima osmo mjesto. Među veteranima Mihael Štebih osvojio je brončanu medalju.

U stilu instiktivni luk u kategoriji dječaka do 12 godina Štefan Granatir osvaja zlatnu medalju. U kategoriji dječaka do 14 godina Karlo Flajšer osvaja također zlatnu medalju. U stilu goli luk među seniorkama Mija Mance zauzela je četvrto mjesto.



U stilu standardnog luka među dječacima do 14 godina Fran Kovačić osvojio je zlatnu medalju, dok je Ian Paska osvojio srebrnu medalju. U stilu složenog luka seniorske kategorije Nino Branda osvojio je zlatnu medalju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije