I sportski novinari obilježili Dan Međimurske županije

Sekcija sportskih novinara Međimurja je u sklopu Dana Međimurske županije organizirala u Belici međusobno druženje, a u njegovom sklopu nogometne utakmice.

Međusobno su igrali sportski novinari, djelatnici Županijske bolnice Čakovec i međimurski djelatnici u pošti. U neizvjesnim i uzbudljivim utakmicama ‘Poštari’ i ‘Bolnica’ odigrali su 2:2 da bi vratar Poštara Nenad Paler obranio čak tri šesterca, a Goričanec je pogodio te je ‘Poštarima’ donio pobjedu. U drugoj utakmici ‘Novinari’ su pobijedili ‘Bolnicu’ 5:2, a u utakmici za pobjednika turnira savladali su ‘Poštare’ 2:1. Za pobjedničku ekipu sportskih novinara nastupili su: Ružić, R. Šarić, V. Šarić, Gudlin, Bacinger, Pintar i Premuš.

Nakon utakmice održano je zajedničko druženje svih aktera utakmica i njihovih gostiju dok je posebni gost druženja bio i belički načelnik Zvonimir Taradi. Na druženju su ‘Poštari’ napravili lijepu gestu te su se oprostili od Petra Dunjka.

Sportski novinari se najtoplije zahvaljuju i svojim prijateljima – sponzorima koji su pomogli da se ovo lijepo sportsko druženje održi, a to su: Gordan Horvat – Palinovec, Novak Alen – Nedelišće, Kerman – Nedelišće, Miroslav Varga – Sivica, Tomica Blažon – Novakovec, Stjepan Skoliber – Novo Selo Rok, Robert Čižmešija – Kotoriba, Damir Dominić – Prelog, Mario Gašparić – Sveta Marija, Ivica Dodlek – Miklavec, Dušan Sraka – Otok, Rajko Gavez – Turčišće, Martin Kovač – Strahoninec, Darko Žulić – Palovec, Zlatan Jambrović – Mala Subotica i Ivica Bister – Domašinec.

Također zahvala i NK BSK-u koji je ustupio klupske prostorije kao i Osnovnoj školi Belica za ustupanje sportske dvorane. Dogovoreno je da druženja uđu u tradiciju uz najveći blagdan Županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije