Poraz Katarine Zrinski u kupu, u MŽNL sve domaće pobjede

U polufinalu nogometnog kupa za žene Katarina Zrinski je u Mihovljanu dočekala Split. Gošće iz Splita bile su bolje 6:0 s četiri gola u prvom dijelu i još dva u nastavku.

Kup žene, polufinale: Katarina Zrinski – Split 0:6.

U četiri susreta MŽNL četiri domaće pobjede. U derbiju začelja Centrometal je porazio Naprijed 3:0. Gosti nisu realizirali kazneni udarac u 30. minuti, a domaćin jeste golom Novaka u 44. minuti i na poluvremenu je 1:0. U nastavku golovima Bratkovića u 60. minuti i Dumančića u 85. minuti Centrometal uzima sva tri važna boda u borbi za ostanak u ligi.

Rudar je bio bolji od Pušćina 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:1. Poveo je domaćin golom kapetana Darija Šoltića u 28. minuti, Ribić vraća na 1:1 u 36. minuti. Tako je bilo do posljednjih pet minuta kada Šoltić drugim golom, kojeg je postignuo iz slobodnog udarca, donosi domaćinu sva tri boda.

Domaća pobjeda Rudara

Trener Rudara Smiljan Liklin nam je rekao: ‘Jako, jako teška i tvrda utakmica. Dečki su dali koliko su mogli. Nakon poraza od Naprijeda na njima je bio strahoviti pritisak.’ Pobjedom se Rudar vratio na prvo mjesto s 50 bodova, drugo Nedelišće je ostalo na 48, treća Mladost Komet ima 46.

Mladost Komet pobijedila je u Prelogu Nedelišće 1:0 golom Denisa Vuka u 80. minuti.

Sloboda Slakovec je gubila od Zelengaja na poluvremenu 0:1, da bi ga na kraju deklasirala 5:1 golovima Fučka u 46. minuti, Begovića u 53, Peteka u 62, Goricaja u 71. i još jednom Peteka minutu prije kraja susreta.

MŽNL: subota Centrometal – Naprijed 3:0, Rudar – Pušćine 2:1, Mladost Komet – Nedelišće 1:0 i Sloboda Slakovec – Zelengaj 5:1. Nedjelja od 16:30 sati Međimurec – Polet, Jalžabet – Graničar, Varteks – Plitvica i Zadrugar – Novi Marof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije