Dva zlata, srebro i bronca za KK Globus na Prvenstvu Hrvatske

>> Dva zlata, srebro i bronca za KK Globus na Prvenstvu Hrvatske

U subotu, 23. travnja u Samoboru je održano Prvenstvo Hrvatske u karateu katama za mlađe uzraste (6-13 godina) u katama. U brojnoj i izuzetno jakoj konkurenciji na ovom Prvenstvu Hrvatske nastupilo je 196 natjecatelja i 37 ekipa iz 42 kluba. Na Prvenstvu su nastupili i mladi karatisti Globusa iz Čakovca koji su osvojili četiri medalje, od čega dvije zlatne, te po jednu srebrnu i brončanu medalju.


Medalje za Karate klub Globus osvojili su:
1. mjesto te naslov prvaka Hrvatske osvojli su: Inga Grgić – kate učenice pojedinačno i Kata team Globus – mlađe kadetkinje (Inga Grgić, Stela Horvat, Sabina Petković) – mlađe kadetkinje kate ekipno,

2. mjesto osvojio je Kata team Globus – mlađi kadeti (Adrijan Fajfar, Roko Štokić, Filip Balent) – mlađi kadeti kate ekipno,

3. mjesto i brončanu medalju osvojio je Adrijan Fajfar – mlađi kadeti kate.



Posebno vrijedi istaknuti vrlo uvjerljiv nastup Inge Grgić koja je u svih šest kola ostvarila maksimalne pobjede rezultatom 5:0. Ovo je njen sedmi turnir kojeg osvaja u nizu i dakako najvredniji. Druga titula državne prvakinje u pojedinačnoj konkurenciji u posljednje tri godine dokaz su kvalitete njezinih nastupa.

Isto tako uvjerljive bile su i članice Kata tima Globus (Inga Grgić, Stela Horvat, Sabina Petković) koje su kroz svoja tri nastupa uvjerljivim pobjedama od 5:0 svladale Slavonski Brod, Poreč i Daruvar te tako obranile naslov prvakinja Hrvatske iz prošle godine.

Na prvenstvu je nastupila i Tea Lena Špoljarić u kategoriji kate učenice gdje je između 48 prijavljenih ostvarila 2 pobjede i 2 poraza te je natjecanje završila među 10 najboljih. Natjecatelje je na Prvenstvu Hrvatske vodio trener Tihomir Grgić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije