NK Vidovčan: Hoće li kćerka Sanja naslijediti tatu?

U posljednjih desetak dana u NK Vidovčan iz Donjeg Vidovca ‘cvijeće ne raste’ kao prije. Najprije, seniorski sastav je glede poslovnih obveza napustio trener Damir Ujlaki.

Tako da na klupi Vidovčana na prvenstvenoj utakmici 23. kola 2.ŽNL- Skupina A nije sjedila nijedna stručna osoba što je rezultiralo porazom protiv posljednje plasiranog Otoka, a kojem je to bila prva prvenstvena pobjeda. Objektivni kažu da je na toj utakmici bilo svega i svačega, a to se je događalo i poslije nje. Strasti su se smirile kada je odlučeno da seniorski sastav do kraja prvenstva vodi negdašnji trener i igračka legenda kluba Ivan Vidović.

Nije sjajno ni u klupskoj vrhuški. Naime, već dulje vrijeme je odsutan klupski predsjednik Blaž Jakupak koji pokušava stvari držati pod kontrolom iz čakovečke Županijske bolnice i nije mu lako. Shvatili su to u klubu njegovi najbliži suradnici pa uporno traže osobu koja bi ga mogla zamijeniti jer Blažu Jakupaku treba odmora jer se u klupskim obvezama naprosto “utopio”.

Upitno je hoće li to moći po izlasku iz bolnice. Stoga nam je klupski tajnik Željko Horvat najavio mogućnost da ga u tome naslijedi, normalno odlučuje Skupština, kluba njegova kćerka Sanja Jakupak.

– Ona je i ovako stalno uz klub logistički angažirana, zna i voli raditi, ima organizatorske sposobnosti – rekao je Horvat. Dodao je da će se o tome više po povratku B. Jakupaka koji je zaslužio, po Horvatovim riječima, postati počasnim klupskim predsjednikom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije