Saznajte točnu satnicu prolaska Tour of Croatia kroz vaše mjesto

Biciklistička utrka Tour of Croatia – 2016. startala je 19. travnja (utorak), a završava 24. travnja (nedjelja). Radi se o etapnoj međunarodnoj profesionalnoj biciklističkoj utrci kroz Republiku Hrvatsku u kojoj sudjeluje 20 profesionalnih ekipa (160 natjecatelja).

Utrka se odvija u šest etapa, od kojih je prva započela u Osijeku, dok posljednja kreće iz Međimurske županije u Svetom Martinu na Muri, a završava u Zagrebu.

Za potrebe sigurnog i nesmetanog održavanja utrke neposredno prije i u vrijeme prolaska natjecatelja trasom kretanja bit će zatvoren promet za sve ostale sudionike te ih iz PU međimurske upućuju da koriste obilazne pravce. Kako je ova utrka jedna od najznačajnijih sportskih događaja u Hrvatskoj, mole se građani i svi sudionici u prometu za razumijevanje i postupanje po znakovima i naredbama policijskih službenika koji će osiguravati održavanje utrke.

Posljednja etapa kroz Međimursku županiju starta u nedjelju, 24. travnja u 12.07 sati u Svetom Martinu na Muri (Toplice – SPA centar).

Trasa kretanja kroz Međimursku županija (očekivani dolasci prema prosječnoj brzini od 40 km/h)

Start – Toplice Sveti Martin na Muri (12.07 sati), Sv. Martin na Muri (12.13 sati), Hlapičina (12.17 sati), Mursko Središće (12.21 sati), Šenkovec (12.40 sati), Brezje (12.45 sati), Slakovec (12.48 sati), Nedelišće (12.54 sati) Čakovec (ulaz u grad 13.01 sati, nastanak Zrinsko-Frankopanskom, Tome Masaryka, Trg Eugena Kvaternika, Preloška), Prelog (13.29 sati), prijelaz preko mosta na rijeci Dravi kod Otoka (13.37 sati).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije