Vanja Radmanić osvojio Proljetni kup SRD-a Som Kotoriba

Sportsko ribolovno društvo Som iz Kotoribe u nedjelju, 10. travnja na vodi Žužička organiziralo je 17. Proljetni kup u lovu ribe udicom na plovak na kojem se za naslov najboljeg natjecalo 35 ribiča iz 15 ribolovnih društava. Ovim natjecanjem je i službeno otvorena natjecateljska ribolovna sezona kotoripskog prvoligaša.

Prva četiri mjesta pripala su domaćim ribolovcima. S ulovom od 1125 grama ribe najbolji je bio Vanja Radmanić. Drugo mjesto, s ulovom od 1005 grama pripalo je Željku Saboliću, treći je bio mladi Marko Horvat (925 grama), dok je četvrto mjesto osvojio Oliver Pogorelec s 915 grama ulovljene ribe.

Somov niz prekinuo je plasmanom na peto mjestu Josip Švenda iz Smuđa Goričan koji je ulovio 790 grama. Svih 35 natjecatelja je dobilo nagrade. Najbolji trojac nagrađen je nagradama organizatora i medaljama, a svi ostali izabrali su nagrade po sistemu “vidi-uzmi”.

Proglašenje je održano na terasi ribičkog doma Som. Nagrade im je predao predsjednik Soma Ivica Jakupak koji je najavio natjecanje uz Praznik rada. Radi se o društevnom natjecanju koje će se održati u subotu 30. travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije