Branislav Fuš je novi predsjednik Košarkaškog kluba Kotoriba

>> Branislav Fuš je novi predsjednik Košarkaškog kluba Kotoriba

Branislav Fuš novi je predsjednik Košarkaškog kluba Kotoriba. Tako su odlučili članovi na izbornoj godišnjoj skupštini koja je održana u subotu, 9. travnja.

On je na toj funkciji naslijedio Miljenka Fuša koji je na skupu podnio izvjeće o radu za proteklu godinu te zahvalio svima na podršci tijekom njegovog mandata. U natjecateljskom dijelu imali su dvije ekipe – seniore i mlađe kadete. Aktivno su pomagali ekipi OŠ Jože Horvata u natjecateljskom i pripremnom dijelu što je rezultiralo trećim mjestom na Županijskom natjecanju osnovnih škola. Organzirali su turnir u beli, uključili su se u sve općinske manifestacije i BIMEP.

Sredinom kolovoza organizirali su 19. Streetball turnir koji već pet godina nosi naziv Memorijalni turnir Bojan Zvošec. – Posebno smo ponosni što je to najdugovječniji turnir ulične košarke u Međimurju – rekao je M. Fuš. Zahvalio je navijačima što su se vratili u dvoranu i bodrili ih, OŠ, DVD-u i Općini Kotoriba na izuzetno dobroj suradnji. U klubu su posebno ponosni što su zajedno s MNK Klubom 75 organizirali prikupljanje novčane pomoći njihovom teško bolesnom igraču Marku Pongracu kako bi njemu i obitelji pokušali olakšati njihovu bitku za njegovo zdravlje.

Trener seniorske ekipe Roberto Ujlaki rekao je kako su na kraju prvenstva u C1 ligi zauzeli sedmo mjesto od 10 ekipa. Najbolji strijelac je Franjo Zvošec s prosjekom po utakmici od 16,8 koša, dok su najviše utakmica odigrali Matija Sabol i Neven Ujlaki – 18. Mlađe kadete trenira Goran Munka koji su u Regiji sjever na kraju osvojili peto mjesto, a najbolji strijelac s prosjekom od 22 koša po utakmici je Ivan Fuš.

Na izbornom skupu za dopredsjednika je izabran Roberto Ujlaki, tajnik je Vedran Golub, a u Izvršni odbor su još imenovani Goran Munka, SIniša Seličanec, Renato Markan, Damir Fuš i Miljenko Fuš. Njihov rad će nadzirati Nadzorni odbor u sastavu Rudolf Balog, Hrvoje Fuš i Željko Radmanić. Općinski načelnik Ljubomir Grgec zahvalio je starom vodstvu, a novom poželio puno uspjeha u radu uz poruku da će imati podršku od strane Općine. – Nije sve u pobjedi – više je u druženju nego rezultatima – kazao je.

Prvi veliki zadatak pred novim predsjednikom je proslava 40 godina djelovanja kluba koju će utakmicom generacija obilježiti u mjesecu svibnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije