Svečanom skupštinom proslavili deset godina rada Karate kluba Mala Subotica

>> Svečanom skupštinom proslavili deset godina rada Karate kluba Mala Subotica

U Maloj Subotici u subotu je održana 10. Svečana skupština Karate kluba Mala Subotica.

Svečanu redovitu 10. Skupštinu i ujedno obljetnicu prigodnim riječima je otvorio predsjednik Karate kluba Mala Subotica Vladimir Logožar.

Nakon pročitanih svih izvješća od ostvarenih rezultata u protekloj godini, do financijskog izvješća i Nadzornog odbora, sva izvješća prihvaćena su jednoglasno. Skupu se obratio i Alen Ružić – predsjednik Nadzornog odbora.

Predsjednik je napomenuo kako su imali i određenih poteškoća, jer na takmičenja treba putovati a za to su potrebna i određena financijska sredstva. Uspjeli su nekako izlazili na kraj s financijama zahvaljujući sponzorima, donatorima i Općini Mala Subotica. Zahvalio je svima koji su im pomogli i koji ih pomažu.

Voditelj Karate kluba i trener Tomislav Magdalenić između ostaloga je naglasio: – Karatisti i članovi trebaju proliti mnogo znoja, krvi, suza da bi se došlo do vrijednih rezultata, zasluženih medalja ali i ponosa za čitavi klub.

Spomenuo je kako su u proteklih 10-tak godina osvojili preko 1600 medalja. O najboljem karatisti Filipu Novaku snimljen je i film.

Rukovodstvo Karate kluba zaslužnim članovima podijelilo je priznanja i plakete za izuzetan doprinos udruzi.

Državne medalje dobili su Filip Novak, Nikola Jankaš, Antonia Ružić, Dominik Murković, Maria Murković, Sara Novak, Nika Žerjav, Mihael Sirc, Lana Blagus i Ema Marčec.

Nakon službenog dijela druženje je nastavljeno domjenkom i razgovorom.

Svečanoj skupštini nazočili su načelnik općine Mala Subotica Vladimir Domjanić, Danica Glad ispred Općinskog vijeća i Mjesnog odbora Palovec i predsjednica Udruge žena Palovčanke, Liljana Šipuš – predsjednica Odbora za društvene djelatnosti i stipendiranje studenata, predsjednik SRD Šaran Mala Subotica – Borislav Drk, predsjednik DVD-a Mala Subotica – Mladen Jelenić, Berislav Maksimović iz Zagreba, predstavnici elektronskih medija, članovi i roditelji djece karatista.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije