Stolnotenisačice Hodošana slobodne u 14. kolu Superlige

Stolnotenisačice Hodošana bile su slobodne u 14. kolu Superlige, koje se igralo u subotu. Za njih interesantna sigurno je bila utakmica između konkurentica za spas od ispadanja Mladosti iz Petrinje i Varaždina, koju su Petrinjke glatko izgubile s 4:0, a i utakmica između Dra. Časla i suparnica u 15. kolu, koje se igra u subotu 26. ožujka, Aquaestila u kojoj su Dugorešanke poražene s 4:1.

U derbiju kola TIS Ritmo je s 4:1 pobijedio HASTK Mladost pa se s akademičarkama i Varaždinom uključio u borbu za drugu poziciju pred doigravanje, iz kojega je ispala Pula, koja je u subotu kao domaćin poražena od Bjelovara.

Rezultati:
Dr. Časl. – Aquaestil 4:1
TIS Ritmo – HASTK Mladost 4:1
Mladost Petrinja – Varaždin 0:4
Pula – Bjelovar 2:4
Hodošan slobodan

Tablica:
1. Dr. Časl 23
2. HASTK Mladost 22
3. TIS Ritmo 21
4. Varaždin 21
5. Pula 19
6. Aquaestil 18
7. Bjelovar 16
8. Mladost Petrinja 15
9. Hodošan 13

Parovi 15. kola, subota 26. ožujka: Bjelovar – Mladost Petrinja, Varaždin – TIS Ritmo, HASTK Mladost – Dr. Časl, Aquaestil – Hodošan, Pula je slobodna.

U 1. HL istok stolnotenisači Mihovljana nesretno izgubili od Mladosti

U subotnjem 10. kolu od naših predstavnika igrali su samo igrači Mihovljana, dok su MSTC Čakovec i Putjane bili slobodni. U prijepodnevnoj utakmici u svojoj su dvorani dočekali vodeću Mladost iz Petrinje protiv koje su uz malo više sreće mogli osvojiti dva boda, ali su na kraju ipak slavili gosti.

U pravoj je formi opet odigrao Nino Bujan, koji je uvjerljivo savladao Ramušćaka i Anušića, a zajedno s Tomislavom Marušićem upisao pobjedu i u igri parova. Na žalost, svoje pojedinačne partije nisu dobili Marušić i Ivan Mikac, koji su čak tri izgubili rezultatima 3:2. Marušić i Mikac od Kneževića te Mikac od Anušića, a Mikac je u odlučujućoj, sedmoj partiji protiv Kneževića imao i prednost od 2:1 u setovima.

Nino Bujan


Šteta, jer su Petrinjci bili “zreli” za posrtaj, ali šezdeset godišnjega Kneževića ipak je još uvijek teško pobijediti, pogotovo ako je s druge strane stola neiskusan protivnik. U drugoj utakmici, protiv Kutine, Mihovljančani su odradili formalnost, jer Kutinjani su ipak preslabi da bi ih iznenadili, a čim je u drugoj partiji Marušić dobio Bogdanovića, znalo se da će utakmica završiti s 4:0.

Ovom pobjedom Mihovljan se na tablici u bodovima izjednačio s Putjanama, a MSTC Čakovec je, s dvije utakmice manje, pao na posljednje mjesto. S istim protivnicima igrao je i Igea Željezničar, jedina ekipa sa svim pobjedama, i obje dobio s po 4:0, a interesantni su bili susreti brodskih ekipa Graničara i Obrtničke škole protiv osječkih sastava Olimpije i Vodovoda 2, u kojima su slavili Brođani.

Rezultati:
Igea Željezničar – Kutina 4:0
Mihovljan – Mladost 3:4
(Bujan – Ramušćak 3:0, I. Mikac – Anušić 2:3, Marušić – Knežević 2:3, Bujan/Marušić – Anušić/Knežević 3:1, Bujan – Anušić 3:1, Marušić – Ramušćak 1:3, I. Mikac – Knežević 2:3 – sutkinja: Danijela Vuković, Čakovec)
Obrtnička škola – Olimpija 4:3
Graničar – Vodovod 2 4:2
Mihovljan – Kutina 4:0
(Bujan – Leko 3:0, Marušić – Bogdanović 3:2, I. Mikac – Krolo 3:1, Bujan/I. Mikac – Leko/Krolo 3:0 – sutkinja: Maja Trupković, Šenkovec)
Igea Željezničar – Mladost 4:0
Graničar – Olimpija 4:3
Obrtnička škola – Vodovod 2 4:1
MSTC Čakovec i Putjane slobodni

Tablica:
1. Obrtnička škola 29
2. Mladost 29
3. Igea Željezničar 28
4. Graničar 27
5. Vodovod 2 21
6. Mihovljan 19
7. Putjane 19
8. Olimpija 17
9. Kutina 17
10. MSTC Čakovec 15

Parovi 11. kola, subota 2. travnja – u 11 sati: Vodovod 2 – Mihovljan, Olimpija – Igea Željezničar, Mladost – MSTC Čakovec, Kutina – Putjane; u 17 sati: Olimpija – Mihovljan, Vodovod 2 – Igea Željezničar, Kutina – MSTC Čakovec, Mladost – Putjane, Graničar i Obrtnička škola su slobodni.

Stolnotenisačice Mihovljana i Šenkovca bolje od Požege

Naše ekipe u prvoj ligi u subotu su bile domaćin ekipi Požege, protiv koje su slavile uvjerljive pobjede od po 4:0. U prijepodnevnoj utakmici u Šenkovcu, domaće su protiv Požežanki izgubile tek jedan set, i to Mia Stipan od veteranke Ljiljane Miletić, dok su Anja Novak i Maja Trupković te par Stipan/Trupković svoje partije dobile s po 3:0.

U mihovljanskoj utakmici teže je do pobjede, uz gubitak dva seta od Nikoline Raguž, imala Dora Cividini, a u ostalim partijama su Marta Cividini, Sara Mikac i Mikac u paru s Dorom Cividini bile uvjerljive i slavile s po 3:0. U ostalim utakmicama posljednje plasirani Daruvar nije pružio veći otpor Koprivnici i drugom sastavu Bjelovara, a osječki Vodovod i Lokomotiva iz Vinkovaca su bili slobodni.

Rezultati:
Daruvar – Bjelovar 0:4
Šenkovec – Požega 4:0
(Trupković – Klobučar 3:0, Novak – Raguž 3:0, Stipan – Miletić 3:1, Stipan/Trupković – Klobučar/Raguž 3:0 – sutkinja: Sanja Loparić, Lopatinec)
Daruvar – Koprivnica 1:4
Mihovljan – Požega 4:0
(Mikac – Klobučar 3:0, D. Cividini – Raguž 3:2, M. Cividini – Miletić 3:0, D. Cividini/Mikac – Klobučar/Raguž 3:0 – sutkinja: Anja Novak, Šenkovec)
Lokomotiva i Vodovod slobodni

Tablica:
1. Mihovljan 24
2. Lokomotiva 21
3. Šenkovec 21
4. Bjelovar 2 18
5. Vodovod Osijek 17
6. Požega 16
7. Koprivnica 15
8. Daruvar 12

Parovi 11. kola, subota 2. travnja – u 11 sati: Vodovod – Daruvar, Požega – Bjelovar 2; u 17 sati: Lokomotiva – Daruvar, Požega – Koprivnica, Mihovljan i Šenkovec su slobodni.

Do srijede prijave za TOP-12 Županijskih stolnoteniskih liga

Do srijede 16. ožujka do 15 sati voditelj Županijskih liga Franjo Flac, na franjo_flac@net.hr ili mob. 0987/960 3007, prima prijave za nastup na turnirima TOP-12.

Određeni su organizatori turnira pa će turnir za 1. ligu u novoj dvorani SC Gorčica organizirati STK Šenkovec, za 2. ligu će se igrati u Mihovljanu, 3. u dvorani 2. OŠ u Čakovcu, organizator turnira za 4. ligu je Kos-Kotoriba, 5. USTA iz Belice, 6. STK Putjane i 7. HE-DRA u Društveno vatrogasnom domu u Draškovcu. Početak turnira je u 15 sati, osim za turnir 3. lige, koji će početi u 18 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije