Komentar nedjeljnog kola: Pobjede Naprijeda i Pušćina

U 1. HNL za žene porazi međimurskih klubova. Trnava je poražena očekivano od Osijeka 0:5 s tri gola u prvom poluvremenu i dva u nastavku. Viktorija je u Slavonskom Brodu pobijedila Katarinu Zrinski 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:1.

Trnava – Osijek

U nedjelju je igrano pet susreta MŽNL Čakovec – Varaždin, a među njima samo imali dva međimurska susreta. U Cirkovljanu je Naprijed pobijedio Graničara iz Kotoribe 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0 golom Martinca u 24. minuti iz kaznenog udarca. Od te minute gosti su s igračem manje jer je isključen Beliga. U nastavku 2:0 za Naprijed u 55. minuti glom Horvata pa Kotoripčani smanjuju na konačnih 2:1 u 63. minuti preko Čižmešije.

Naprijed – Graničar


Pušćine je dočekalo u drugom međimurskom ogledu Poleta iz Svetog Martina na Muri i pobijedilo ga s minimalnih 1:0 golom na početku susreta. U prvoj minuti strijelac je bio Bosilj. Domaćin nije iskoristio kazneni udarac.

Dva međimurska kluba loše su se provela u gostima i nisu postigli ni gol. Zelengaj je pobijedio Mladost Komet 3:0 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku.

Zadrugar je porazio Slobodu Slakovec 2:0 s oba gola u drugom poluvremenu u 64. i 74. minuti.

MŽNL: Nedelišće – Jalžabet 3:0, Rudar – Varteks 2:1 i Centrometal – Međimurec 1:0. Nedjelja Naprijed – Graničar 2:1, Pušćine – Polet 1:0, Zelengaj – Mladost Komet 3:0, Zadrugar – Sloboda 2:0, Novi Marof – Plitvica 5:0.

Spartak – Mladost Palinovec


1. ŽNL: Petice Dinama (P) i Sloge (Č)

U Mihovljanu su Sloboda i BSK odigrali bez golova 0:0. U Palovcu petarda Dinama protiv Kraljevčana, čistih 5:0. U Maloj Subotici Spartak i Mladost Palinovec prijetili su praznih pušaka i odigrali 0:0 u derbiju.

Mladost (SM) – Polet (P)


Dinamo Domašinec je poražen od Sloge Čakovec 2:5. U Svetoj Mariji poraz Mladosti od Poleta Pribislavec 2:3. Poluvrijeme je bilo 1:2. Domaćin smatra da su oštećeni za dva kaznena udarca i nezadovoljni su glavnim sucem.

Dinamo (D) – Sloga (Č)


U Ivanovcu sigurna pobjeda Mladosti nad Jedinstvom Gornji Mihaljevec 4:0.

1. ŽNL: subota Omladinac (NSR) – Trnava 4:0. Nedjelja Sloboda (M) – BSK 0:0, Dinamo (P) – Kraljevčan 38 5:0, Spartak – Mladost (Pal.) 0:0, Galeb – Sokol 4:0, Dinamo (D) – Sloga (Č) 2:5, Mladost (SM.) – Polet (P) 2:3 i Mladost (I) – Jedinstvo (GM) 4:0.

Dinamo (P) – Kraljevčan


2. ŽNL skupina A: Croatia novi lider

U Donjem Mihaljevcu pobjeda Drave nad Vidovčanom 2:1. ČSK je poražen od Croatie 0:2. Croatia je novi lider jer je u Miklavcu Budućnost bila bolja od Hodošana 4:3. U Turčišću visoka pobjeda Borca nad Otokom 5:1.

Borac (T) – Otok


Strahoninec je porazio Omladinca (DS) 2:0, a Dubravčan je bio bolji od Omladinca (M) 4:0. Dubrava je s minimalnih 1:0 pobijedila Draškovec.

2. ŽNL skupina A: subota Bratstvo (SV) – Jedinstvo (NSD) 1:0. Nedjelja Drava (DM) – Vidovčan 2:1, ČSK – Croatia 0:2, Budućnost (M) – Hodošan 4:3, Borac (T) – Otok 5:1, Strahoninec – Omladinac (DS) 2:0, Dubravčan – Omladinac (M) 4:0 i Dubrava – Draškovec 1:0.

2. ŽNL skupina B: Pobjedi četiri boda prednosti

Jesenski prvak Sloga Štrigova opet je kiksao. Trnovec ih je pobijedio kod kuće 3:1. Šenkovec je poražen od Pobjede 0:1 pa sada nogometaši iz Gornjeg Hrašćana imaju na prvom mjestu četiri boda više od Slogaša i tri više od drugog Malog Mihaljevca. Kako su nam javili iz Pobjede u Šenkovcu je odigrana čvrsta utakmica u kojoj su gosti napadali, a domaćini pokušavali iz kontri i polukontri doći do gola. Jedini gol za goste postignuo je kapetan Bojan Novak u drugom dijelu s dvadesetak metara u suprotne rašlje. Nakon toga pritisak domaćina, nekoliko poluprilika, ali nisu uspjeli probiti obrambeni blok gostiju.

U Hlapičini je Mura poražena od Hajduka iz Brezje 0:2. Venera je bila uvjerljiva protiv Plavih iz Peklenice 5:2. Zasadbreg je pobijedio Zebanca 3:2, dok je Bratstvo (J) poraženo od Malog Mihaljevca 1:2.

2. ŽNL skupina B: subota Donji Koncovčak – Napredak 2:1 i Vučetinec – Hajduk (Š) 4:3. Nedjelja Zasadbreg 77 – Zebanec 3:2, Bratstvo (J) – Mali Mihaljevec 1:2, Mura – Hajduk (B) 0:2, Trnovec – Sloga (Š) 3:1, Venera – Plavi (Pek.) 5:2 i Šenkovec – Pobjeda 0:1.



3. ŽNL – najava prvog proljetnog kola narednog vikenda: subota, 19.03.2016: Jadran – Mladost (D). Nedjelja, 20.03.2016: Podturen – Bratstvo (P), Borac (DH) – Dinamo (Ž), Radnički – Mladost (S), Parag – Drava (K) igra se u Kuršancu. Torpedo i Budućnost (P) su slobodni. Utakmice se igraju s početkom u 15 sati. NK Eko Sveti Križ je odustao od daljnjeg natjecanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije