Trica Međimurja, Nedelišće bolje od lidera Jalžabeta

U 18. kolu 3. HNL istok Međimurje je bilo bolje od Mladosti iz Ždralova 3:0. Uz jednu stativu i još barem pet stopostotnih prigoda Čakovčana gosti mogu biti sretni što su prošli s ovakvim rezultatom.



Na početku susreta prigode Šimeka, Petrovića, stativa Kristića, udarac Golika pa još jednom Petrović puca pored gola. U 34. minuti Leonard Vuk uzima stvar u svoje ruke, ima loptu u nogama i s dvadesetak metara šalje snažnu, prizemnu loptu uz stativu za 1:0 za veliko slavlje domaćih igrača.


Dvije minute nakon toga gosti imaju prvu i jedinu ozbiljniju prigodu pred golom vratara Šafarića koji je krivo procijenio loptu i izletio je u prazno, no Branilović šalje loptu glavom u korner. Poluvrijeme je bilo 1:0, a na početku ista slika kao u prvom dijelu. Čakovčani napadaju i u prvih pet minuta nastavka dvije velike prigode Vuka i Šimeka.

U 54. minuti je 2:0. Lopta je ubačena iz auta, Vuk ju prenosi glavom do Petrovića koji ju šalje u mrežu za 2:0.


Za treći gol čekali smo do 83. minute. Gosti su imali ubačaj koji su loše izveli, Čakovčani u brzoj kontri šalju loptu u prostor za Petrovića koji je pretrčao i svog obrambenog igrača i vratara te šalje loptu u mrežu za 3:0.


Mario Kovačević: ‘Igrači su maksimalno odradili svih devedeset minuta’

Nakon susreta trener Međimurja Mario Kovačević nam je rekao: ‘Čestitam igračima na utakmici koju su maksimalno odradili od prve do devedesete minuta kako sam od njih i tražio. Ja mislim da poslije ove utakmice može biti Mladost zadovoljna što je izgubila samo 3:0. Malo me bilo strah na početku nakon što smo promašili nekoliko prigoda jer to se zna u nogometu vratiti i kazniti. Tu sam dvije godine, sa Ždralovima su uvijek bile čvrste utakmice. Prije utakmice sam rekao dečkima da je vrijeme da ih jednom lagano pobijedimo s tri – četiri razlike i oni su me eto poslušali. Ni u jednom trenutku naša pobjeda nije dolazila pod upitnik i samo je bilo pitanje koliko ćemo golova zabiti. Vjerujem da su i gledatelji bili zadovoljni. Kao što sam i rekao nakon prvog kola da ćemo se mi nakon svake utakmice dizati. Protiv BSK je bilo bolje, pred nama je još dvanaest kola i nadam se da ćemo i dalje ovako nastaviti.’

3. HNL istok: Međimurje – Mladost Ždralovi 3:0



MŽNL: Nedelišće bolje od lidera

Pred 300 gledatelja Nedelišće je pobijedilo lidera Jalžabeta 2:1. Dvostruki strijelac u domaćim redovima bio je Boris Kosir u 4. i 58. minuti. Gosti su postignuli gol desetak minuta prije kraja preko Sakača.

Nedelišće je bilo bolje od vodećeg Jalžabeta


Rudar je pobijedio Varteksa 2:1. Poluvrijeme je bilo bez golova 0:0. Za 1:0 strijelac je bio Marko Šoltić u 50. minuti, a u 60. minuti domaći strijelac je bio Boris Vurušić za 2:0. U 86. minuti Kolarić je strijelac za goste za konačnih 2:1.

Rudar je slavio protiv Varteksa


U međimurskom ogledu Centrometal je pobijedio Međimurca 1:0. Jedini gol djelo je Nenada Vibovca u 45. minuti. Međimurec je imao kazneni udarac u 88. minuti, a lopta se odbija od stative i domaćin slavi minimalnim vodstvom i odnosi sva tri boda.

MŽNL: Nedelišće – Jalžabet 3:0, Rudar – Varteks 2:1 i Centrometal – Međimurec 1:0. Nedjelja u 14:30 sati Naprijed – Graničar, Pušćine – Polet, Zelengaj – Mladost Komet, Zadrugar – Sloboda i Novi Marof – Plitvica.

1. ŽNL: Četvorka Omladinca (NSR) protiv vodeće Trnave

U Novom Selu Rok Omladinac, koji je na sredini tablice, pobijedio je vodeću Trnavu iz Goričana 4:0. Prvi dio završava bez golova, a u nastavku četvorka domaćina za visoku pobjedu.

Slavlje igrača Omladinca


1. ŽNL: Omladinac (NSR) – Trnava 4:0. Nedjelja u 15:00 sati Sloboda (M) – BSK, Dinamo (P) – Kraljevčan 38, Spartak – Mladost (Pal.), Galeb – Sokol, Dinamo (D) – Sloga (Č), Mladost (SM.) – Polet (P) i Mladost (I) – Jedinstvo (GM).

2. ŽNL skupina A: Bratstvo (SV) golom iz kaznenog udarca do tri boda

U Savskoj Vesi pobjeda Bratstva nad Jedinstvom iz Novog Sela na Dravi 1:0. Domaćin je gol postignuo iz kaznenog udarca.

Jedan gol za tri boda Bratstva (SV)


2. ŽNL skupina A: Bratstvo (SV) – Jedinstvo (NSD) 1:0. Nedjelja u 15:00 sati: Drava (DM) – Vidovčan, ČSK – Croatia, Budućnost (M) – Hodošan, Borac (T) – Otok, Strahoninec – Omladinac (DS), Dubravčan – Omladinac (M) i Dubrava – Draškovec.

2. ŽNL skupina B: Dvije minimalne domaće pobjede

Donji Koncovčak je pobijedio na svom travnjaku sastav Napretka 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0.

Domaća pobjeda Donjeg Koncovčaka


Vučetinec je bio bolji od Hajduka iz Štrukovca 4:3. Domaćin je poveo, gost izjednačio i poluvrijeme je 1:1. U nastavku domaćin opet ima prednost 2:1, a sada gosti s dva gola preokreću na 2:3. Vučetinec uzvraća s dva gola i na kraju slavi 4:3.

2. ŽNL skupina B: Donji Koncovčak – Napredak 2:1 i Vučetinec – Hajduk (Š) 4:3. Nedjelja u 15:00 sati Zasadbreg 77 – Zebanec, Bratstvo (J) – Mali Mihaljevec, Mura – Hajduk (B), Trnovec – Sloga (Š), Venera – Plavi (Pek.) i Šenkovec – Pobjeda.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije