U derbiju Nedelišće dočekuje Jalžabet

Na startu proljetnog dijela osvojena su tri boda na gostovanju u Kotoribi, a pred Nedelišćem su četiri uzastopna kola u kojima se susreću s klubovima iz gornjeg dijela tablice. Situacija se na vrhu poretka dodatno zakomplicirala i vodeća četvorka malo se izdvojila, lider Jalžabet ima četiri boda više od Rudara i pet više od Nedelišća i Mladosti Komet, ostatak društva predvodi petoplasirani Međimurec koji zaostaje 12 bodova.

Na noge Nedelišću u narednom kolu dolazi upravo prvoplasirana momčad prvenstva. Klub iz Jalžabeta nalazi se na vrhu od 12. kola, prije toga izmjenjivali su se s Rudarom na toj poziciji. Dosad su u 16 odigranih utakmica osvojili 38 bodova (12 pobjeda, 2 remija, 2 poraza) uz gol-razliku 47:23. Uvjerljivo najbolji strijelac kluba, ali i lige, je Tomislav Medved s 23 pogotka, od suigrača slijede ga Petar Friščić i Mateo Sakač s pet pogodaka. Trener Jalžabećana Zlatko Kanešić protiv Nedelišća ne može računati na kartonirane Vedrana Viteza i Nikolu Pompera.

Nijedna momčad nije postigla više od njih, ali primili su 23, više od čak devetoplasiranog Graničara, dok je Nedelišće u dosadašnjem dijelu prvenstva primilo najmanje, tek 18. U jesenskom dijelu Jalžabet je na svom terenu slavio s 3:1, prošle sezone naša momčad je u gostima bila bolja s 2:0, a na Tratama je završilo bez pobjednika, 2:2. Na listi strijelaca je odmah iza Medveda naš Boris Kosir sa 17 pogodaka, a trener Nenad Marčec uoči ove utakmice nema problema s kartoniranim igračima.

Utakmica 17. kola MŽNL Čakovec-Varaždin između Nedelišća i Jalžabeta odigrat će se u subotu (12. ožujka) na SRC-u Trate s početkom u 14:30 sati, donosi portal NK Nedelišće.

Glavni sudac: Nikola Jelić (Ribić Breg)
1. pomoćni sudac: Vladimir Kapeš (Varaždin)
2. pomoćni sudac: Dražen Rohtek (Varaždin)
Delegat: Stjepan Perko (Lopatinec)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije