Sportski vikend: Željo ne smije kiksati

U 18. kolu 3. HNL istok Međimurje dočekuje Mladost Ždralove u subotu u 15:00 sati.

U subotu u MŽNL u 14:30 sati derbi će odigrati trećeplasirano Nedelišće i lider Jalžabet. U isto vrijeme Rudar ugošćuje Varteks i Centrometal je domaćin Međimurcu. Nedjeljni su parovi Naprijed – Graničar, Pušćine – Polet, Zelengaj – Mladost Komet, Zadrugar – Sloboda i Novi Marof – Plitvica.

U 1. ŽNL u subotu od 15:00 sati igraju Omladinac (NSR) – Trnava i u nedjelju Sloboda (M) – BSK, Dinamo (P) – Kraljevčan 38, Spartak – Mladost (Pal.), Galeb – Sokol, Dinamo (D) – Sloga (Č), Mladost (SM.) – Polet (P) i Mladost (I) – Jedinstvo (GM).

U 2. ŽNL skupina A subotnji par je Bratstvo (SV) – Jedinstvo (NSD), a u nedjelju se sastaju Drava (DM) – Vidovčan, ČSK – Croatia, Budućnost (M) – Hodošan, Borac (T) – Otok, Strahoninec – Omladinac (DS), Dubravčan – Omladinac (M) i Dubrava – Draškovec.

U 2. ŽNL u skupini B u subotu će igrati Donji Koncovčak – Napredak i Vučetinec – Hajduk (Š), a u nedjelju Zasadbreg 77 – Zebanec, Bratstvo (J) – Mali Mihaljevec, Mura – Hajduk (B), Trnovec – Sloga (Š), Venera – Plavi (Pek.) i Šenkovec – Pobjeda.

U odgođenom juniorskom susretu kupa u subotu u 15:00 sati Spartak dočekuje Kraljevčana 38.

U 1. odbojkaškoj ligi Centrometal u subotu u 17:00 sati dočekuje OK Mladost Marina Kaštela. U drugoligaškom razigravanju od 1. do 6. mjesta odbojkašice Kaštela u subotu u 17:45 sati gostuju kod Novog Zagreba. U borbi za 13. mjesto Čakovec dočekuje sastav Ogulina u nedjelju u 19:00 sati. Kod odbojkaša derbi će odigrati Nedelišće i Medicinar u subotu u 14:30 sati.

U vrlo bitnom susretu za prvoligaški ostanak kuglači Željezničara u Čakovcu dočekuju Novsku.

Nakon prvog dijela natjecanja košarkaška C liga se nastavlja doigravanjem susretima četvrtfinala. Dubravčan i Čakovec Globetka prvi susret će odigrati u subotu u 18:00 sati. Prelog i Rudar igrat će od 18:30 sati. Posljednji par su Petrijanec i Donji Kraljevec koji će početi u 16:00 sati. U nedjelju u 17:00 sati Kotoriba dočekuje Nedelišće.

U 3. ligi rukometašice Zrinskog 2 u subotu u 17:00 sati dočekuju Ivanec. U nedjelju u 16:00 sati Zrinski 3 je gost Ludbregu, dok Prelog u 18:00 sati dočekuje Veliko Trojstvo.

Parovi posljednjeg 6. kola šahovskog kupa koje se igra u subotu od 16:00 sati na SRC Trate Nedelišće su: ŠD Međimurje Čakovec – ŠK Stridon Štrigova, ŠK Sloboda Mihovljan – ŠK Gardinovec, ŠK Sloboda II Mihovljan – ŠK Strahoninec, ŠK Gornji Mihaljevec – ŠK Gornji Mihaljevec II, ŠK Mursko Središće – ŠK Sloboda III Mihovljan, ŠK Stridon III Štrigova – ŠK Stridon II Štrigova, ŠK Goran Lopatinec – ŠK Pretetinec, ŠK Miklavec – ŠK N. Zrinski G. Kuršanec, ŠK Dinamo Palovec – ŠK Prelog i ŠK Gardinovec II – ŠK Čakovec.

Judo klub Zrinski Čakovec organizira Uskrsni judo turnir koji će se održati u subotu s početkom u 9:30 sati u dvorani Policijske uprave Međimurske. Na turniru će sudjelovati mlade džudašice i džudaši Judo kluba Zrinski.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije