ŽNK Trnava: Kad nogomet nema veze s – nogometom

Primili smo mail koji potpisuje Uprava Ženskog nogometnog kluba Trnava Goričan:

‘U 10. kolu 1. HNL za žene ekipa ŽNK Trnave gostovala je ekipe ŽNK Ombla iz Dubrovnika. U okrnjenom sastavu (što ne opravdava poraz) bez pet standardnih igračica ekipa je došla pošteno odraditi svoju zadaću. I to je sve dobro što se desilo na toj utakmici sve ostalo nema veze s najvažnijom sporednom stvari na svijetu – nogometom.

Naime, glavni sudac (inače direktor sportskih objekata u Dubrovniku) bio je glavni akter utakmice gdje je ekipu iz Goričana doslovno uništio što sportski što moralno. O tijeku utakmice i suđenju nećemo govoriti jer to nema smisla, a nadamo se da će delegat utakmice što je i obećao obavijestiti nadležne osobe u HNS i napisati u ocijeni suđenja, ali ako predsjednik i trener domaće ekipe nakon završetka utakmice stisnu ruku, a srame se pogledati Vas u oči, zaključite sami što to znači.

Pitanje je vrlo jednostavno kome to treba i zbog koga se nogomet igra, da li to djevojčice ili cure koje su putovale cijelu noć da bi stigle na utakmicu (utakmica se igrala u subotu u 13 sati) zavrijeđuju biti tako ponižene? Je li to promocija ženskog nogometa?’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije