Međimurju gostujući bod, Rudar u golijadi bolji od Međimurca

U susretu 3. HNL istok u derbiju kola BSK Bijelo Brdo i Međimurje su odigrali bez golova 0:0. Čakovčani su tijekom susreta priredili niz prigoda koje nisu realizirali. Gostujućim bodom ne treba biti nezadovoljan, pogotovo kod ekipe koja je za jedno mjesto bolja na tablici.

3. HNL istok: BSK Bijelo Brdo – Međimurje 0:0.

MŽNL: Rudar u golijadi bolji od Međimurca

Međimurec je poražen od Rudara 4:6. Domaćin je poveo iz prvog napada preko Kregara u 2. minuti. Lopta se od stative odbila u mrežu. Gosti nakon desetak minuta izjednačuju preko Marka Šoltića pa nakon kaznenog udarca preokreću na 1:2 golom Darija Šoltića. Pri kraju poluvremena lijep gol Marka Šoltića iz voleja s dvadesetak metara za prednost Rudara 1:3. Odmah nakon toga Međimurec smanjuje na 2:3 iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Vabec što je i rezultat poluvremena. I drugo poluvrijeme počelo je uraganski. Rudar povisuje prednost na 2:4 golom Vurušića, a Međimurec s brza dva gola poravnava na 4:4 u nepunih deset minuta drugog dijela. Strijelci su bili Kregar u 53. minuti i Tomoki u 55. minuti. Domaćin je preuzeo inicijativu, bio više pred gostujućim vratima, ali gol nisu zabili. Rudar pri kraju susreta iz dvije kontre dva puta matira domaćeg vratara za konačnih 4:6. Strijelci su bili Vurušić u 84. i Marko Šoltić u 88. minuti. Susret je po kiši, vjetru i na kraju suncu pogledalo oko 250 gledatelja.

Međimurec – Rudar

Jalžabet je bio bolji od Centrometala 4:1. Iako je naša ekipa dobila prvo poluvrijeme 0:1 golom Vibovca u 2. minuti na kraju je uvjerljivo poražena.


Graničar je izgubio od Nedelišća 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1 golom Mesarića u 38. minuti pa u nastavku 0:2 golom Slunjskog iz kaznenog udarca u 46. minuti. Kotoripčani su smanjili za konačnih 1:2 u 76. minuti golom Matoteka koji je ušao u drugom poluvremenu.

Plitvica Gojanec i Pušćine odigrali su 2:2. Pušćine je povelo u prvom dijelu golom Ribića u 19. minuti i u nastavku je imalo dva gola prednosti. Drugi gol je djelo Dovečera u 50. minuti. U 65. minuti domaćin smanjuje na 1:2. Pušćine ostaje u 74. minuti s igračem manje kada je isključen Ribić što je domaćin iskoristio i s golom u 85. minuti poravnao na 2:2.

MŽNL: subota Polet (SMnM) – Naprijed 2:2, Mladost Komet – Sloboda (Slakovec) 1:1. Nedjelja Međimurec – Rudar 4:6, Jalžabet – Centrometal 4:1, Graničar – Nedelišće 1:2, Plitvica – Pušćine 2:2.

BSK – Trnava

1. ŽNL: Trnava krenula pobjednički

U Belici je BSK poražen od lidera Trnave 0:2. Dva susreta završila su bez pobjednika, Jedinstvo (GM) i Omladinac (NSR) odigrali su 1:1 kao i Kraljevčan – Spartak 1:1.


Kraljevčan – Spartak



S minimalnom prednošću Mladost (P) je bila bolja od Galeba 2:1 te Sloboda (M) – Dinamo (P) također 2:1. Sokol je bio bolji od Dinama (D) 3:1.

Mladost (P) – Galeb

1. ŽNL: subota Polet (Pribislavec) – Mladost (Ivanovec) 3:1. Nedjelja: Sloga (Čakovec) – Mladost (Sveta Marija) 3:0, BSK – Trnava 0:2, Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) – Omladinac (Novo Selo Rok) 1:1, Sokol – Dinamo (Domašinec) 3:1, Mladost (Palinovec) – Galeb 2:1, Kraljevčan 38 – Spartak 1:1, Sloboda (Mihovljan) – Dinamo (Palovec) 2:1.

2. ŽNL skupina A: Croatia se približila Hodošanu

U Novom Selu na Dravi sigurna pobjeda Jedinstva nad Dubravom 6:1. Omladinac (DS) poražen je od Dubravčana 2:4, a kod kuće je poražen i Otok od Strahoninca 1:4. Croatia je bila bolja od Budućnosti (M) 2:1. Drava (DM) je bila bolja od ČSK 6:2. Omladinac (M) je poražen od Bratstva (SV) 0:2, dok su Vidovčan i Draškovec odigrali bez golova 0:0.

Otok – Strahoninec

2. ŽNL skupina A: subota Hodošan – Borac (Turčišće) 1:1. Nedjelja Vidovčan – Draškovec 0:0, Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) – Dubrava 6:1, Omladinac (Mačkovec) – Bratstvo (Savska Ves) 0:2, Omladinac (Držimurec Strelec) – Dubravčan 2:4, Otok – Strahoninec 1:4, Croatia – Budućnost (Miklavec) 2:1, Drava (Donji Mihaljevec) – ČSK 6:2.

2. ŽNL skupina B: Venera iznenadila u Štrigovi

U četiri nedjeljna susreta najveće iznenađenje priredila je Venera koja je u Štrigovi pobijedila jesenskog prvaka Slogu 2:0. U Brezju na vrlo teškom i blatnjavom terenu Hajduk je pobijedio Trnovec 2:1. Mali Mihaljevec je porazio Muru 2:1, a domaći poraz doživio je Zebanec od Bratstva (J) 1:2.

Hajduk (B) – Trnovec

2. ŽNL skupina B: subota Napredak – Pobjeda 1:1, Hajduk (Štrukovec) – Šenkovec 4:6, Donji Koncovčak – Zasadbreg 77 1:4, Plavi (Peklenica) – Vučetinec 3:1. Nedjelja Sloga (Štrigova) – Venera 0:2, Hajduk (Brezje) – Trnovec 2:1, Mali Mihaljevec – Mura 2:1, Zebanec – Bratstvo (Jurovec) 1:2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije