Domaće pobjede Poleta (P) i Plavih

Sa šest subotnjih utakmica započeo je proljetni dio sezone u Međimurskim nogometnim ligama. Dvije domaće pobjede, dva remija i dva gostujuća slavlja se rezultati utakmica.

1. ŽNL: Polet Pribislavec krenuo pobjednički

U Pribislavcu je Polet bio bolji od Mladosti iz Ivanovca 3:1. Poluvrijem je bilo 1:0. Strijelac iz kaznenog udarca kojeg je izborio Baksa bio je Gajnik. U prvom dijelu nezgodan sudar domaćeg igrača i gostujućeg vratara zbog čega je susret prekinut na nekoliko minuta. Gostujući vratar nije se vraćao u igru, a domaći igrač se vratio nakon poluvremena povezom. U drugom poluvremenu slobodni udarac za Baksu, gostujući vratar odbija, a Palfi posprema loptu u mrežu za 2:0. Za 3:0 strijelac je bio Baksa. Gosti smanjuju na 3:1 iz kaznenog udarca. Strijelac je bio Nikola Horvat.

Polet (P) – Mladost (I)

1. ŽNL: subota Polet (Pribislavec) – Mladost (Ivanovec) 1:0. Nedjelja: u 10:00 sati Sloga (Čakovec) – Mladost (Sveta Marija), u 15:00 sati BSK – Trnava, Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) – Omladinac (Novo Selo Rok), Sokol – Dinamo (Domašinec), Mladost (Palinovec) – Galeb, Kraljevčan 38 – Spartak, Sloboda (Mihovljan) – Dinamo (Palovec).

2. ŽNL skupina A: Hodošanu tek domaći bod

Hodošan je kao jesenski prvak dočeka Borca iz Turčišća s kojim je odigrao 1:1. Poluvrijeme je bilo 0:0. Domaćin je u nastavku poveo 1:0, gosti su izjednačili na 1:1 što je bio konačni ishod.

Hodošan – Borac (T)


2. ŽNL skupina A: subota Hodošan – Borac (Turčišće) 1:1. Nedjelja u 15:00 sati: Vidovčan – Draškovec, Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) – Dubrava, Omladinac (Mačkovec) – Bratstvo (Savska Ves), Omladinac (Držimurec Strelec) – Dubravčan, Otok – Strahoninec, Croatia – Budućnost (Miklavec), Drava (Donji Mihaljevec) – ČSK.

2. ŽNL skupina B: Loš start Pobjede i Hajduka (Š)

Napredak je kao posljednjeplasirana ekipa dočekao drugoplasiranu Pobjedu. Susret je završio 1:1. Domaćin je dao gol u prvom dijelu, a gost u nastavku.

Napredak – Pobjeda

Hajduk iz Štrukovca je poražen od Šenkovca u pravoj golijadi 4:6. Poluvrijeme je bilo 0:1.

Niti Donji Koncovčak se nije dobro proveo kod kuće. Poražen je od Zasadbrega 1:4. Poluvrijeme je bilo 0:1 s golom iz kaznenogudarca. U nastavku gosti imaju 0:3, domaćin smanjuje iz kaznenog udarca na 1;3, a Zasadbreg još jednim golom dolazi do sigurne pobjede 1:4.

Jedinu domaću pobjedu izborili su Plavi u Peklenici koji su bili bolji od Vučetinca 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:0.

2. ŽNL skupina B: subota Napredak – Pobjeda 1:1, Hajduk (Štrukovec) – Šenkovec 4:6, Donji Koncovčak – Zasadbreg 77 1:4, Plavi (Peklenica) – Vučetinec 3:1. Nedjelja u 15:00 sati: Sloga (Štrigova) – Venera, Hajduk (Brezje) – Trnovec, Mali Mihaljevec – Mura, Zebanec – Bratstvo (Jurovec).

Dodajmo za kraj da će derbi 3. HNL istok u nedjelju od 15:00 sati odigrati drugoplasirani BSK Bijelo Brdo i trećeplasirano Međimurje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije