Nakon dva poraza pobjeda stolnotenisača Nedelišća 1

Za 12. kolo stolnoteniskih županijskih liga možemo reći da je bilo kolo bez derbija, a na staze pobjeda, uspjehom u gostima kod Kos-Kotoribe 3, vratili su se igrači Nedelišća 1 u 2. ligi. Vodeći u 1. ligi Mihovljan 2 s dosta je muke, u zadnje dvije partije, došao do bodova protiv Katexa, a u 3. ligi vodeći je trojac novim pobjedama povećao svoju prednost pred ostalim ekipama.

U 4. ligi Kos-Kotoriba 4 s utakmicom više ima dva boda prednosti pred drugoplasiranim Goričanom 1, a četvrti sastavi Mihovljana i Putjana bore se za treću poziciju. Prva ekipa USTA Belice u 5. ligi ima šest bodova prednosti pred drugoplasiranim Dragoslavec Bregom, koji je u 12. kolu izgubio bod od drugoga beličkog sastava pa mu ozbiljno u borbi za drugo mjesto, unutar tri boda, prijete čak četiri ekipe.

U šestoj ligi Mihovljan 5 i ZEN-Šenkovec 4, pred međusobni ogled u 13. kolu, imaju nedostižnu prednost pred ostalima, a u sedmoj ligi, i unatoč neriješenim ishodima, ZEN-Šenkovec 5 i Mihovljan 6, za sada nisu ugroženi, dok se u borbi za treće mjesto ravnopravno natječu četiri ekipe.

Što se tiče najuspješnijih pojedinaca i dalje su bez poraza Nino Bujan iz Mihovljana 2 u prvoj, Noa Vresk iz Mihovljana 5 u šestoj i Silvio Novak iz ZEN-Šenkovca 5 u sedmoj ligi, a najbolja u trećoj ligi Kaja Popović iz Putjana 2, četvrtoj David Čukulic iz Kos-Kotoribe 4 i petoj ligi Mario Štefičar iz Lopatinca 3 imaju po dva poraza. Konkurencija je najveća u drugoj ligi gdje je njen najuspješniji igrač Goran Balić iz ZEN-Šenkovca 3 zabilježio tri poraza.

Značajni su i omjeri pobjeda i poraza ostalih igrača i igračica, jer će se 19. ožujka odigrati turniri TOP-12 liga, za čiju organizaciju zainteresirane ekipe svoj interes mogu najaviti voditelju liga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije