Zrinskice u Bjelovar putuju po bodove

Iza Ženskog rukometnog kluba Zrinski je niz od tri teška susreta koji su završili porazima od favoriziranih ekipa, ali je ujdeno čakovečka ekipa prezentirala borben i kvalitetan rukomet. U budućim kolima nadamo se bodovnom učinku, a u subotu slijedi gostovanje kod bjelovara koje najavljuje trener Željko Golik:

‘Odigrali smo tri u nizu utakmice s ponajboljim ekipama prve Hrvatske rukometne lige za žene. Zrinskice su odigrale na visokom nivou bez obzira na ostvarene poraze. Rezultati su bili Podravka Koprivnica – Zrinski 30:24, Zrinski – Sesvete 21:25 i Zrinski – Zamet 25:27.



U slijedećem kolu Zrinski ide u Bjelovar kod istoimenog kluba koji je na tablici jedno mjesto ispod s dva boda manje od Zrinskog. Očekuje se nastavak dobrih igara s ciljem ostvarenja pozitivnog rezultata i osvajanja bodova. Stanje u ekipi je na visokom nivou , nema povrijeđenih igračica i spremno se putuje na utakmicu u Bjelovar. Utakmica se igra u subotu 27. veljače s početkom u 19.00 sati u školskoj sportskoj dvorani u Bjelovaru.’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije