Sportski vikend: Početak proljetnog dijela nogometne sezone

U prvom proljetnom kolu 3. HNL istok Međimurje u subotu od 15:00 sati dočekuje Podravinu na stadionu Mladosti u Čakovcu.

U nedjelju su na rasporedu tri četvrtfinalna kup susreta Međimurskog nogometnog saveza. Od 10:00 sati igrat će Sloga Čakovec i Nedelišće, a od 15:00 sati Spartak – Međimurec i Dinamo Palovec – Mladost Palinovec.

U 1. rukometnoj ligi za žene Zrinski od 19:00 sati gostuje kod Bjelovara. U 2. ligi rukometaši Čakovca gostuju kod Ivančice.

U 1. odbojkaškoj ligi Centrometal u borbi za 3. mjesto u subotu u 17:30 sati dočekuje Sisak. U 2. ligi kod odbojkašica Kaštel gostuje kod Daruvara u subotu u 16:00 sati, a Čakovec kod Ivanca u 19:30 sati.

U 1. kuglačkoj ligi Željezničar je u Čakovcu domaćin Bjelovaru i nada se novoj pobjedi nakon gostujućeg uspjeha kod Poštara.

U košarkaškoj A – 2 ligi u subotu u 17:30 sati u dvorani 1. OŠ Čakovec Međimurje dočekuje Mladost iz Đurđevca. U zaostalom susretu C lige u derbiju danas u petak u 20:30 sati u Atonu igraju Nedelišće i Čakovec Globetka. U subotu u 18:00 sati igraju Dubravčan – Vinica i u 20:00 sati Nedelišće – Rudar, a u nedjelju u 16:30 sati Čakovec Globetka – Prelog i u 17:00 sati Donji Kraljevec – Kotoriba.

U 4. kolo međimurskog šahovskog kupa u subotu od 16:00 sati u Sportsko – rekreacijskom centru Trate u Nedelišće igrat će u elikom derbiju ŠK Strahoninec – ŠK Stridon Štrigova, a ostali parovi su ŠK Pretetinec – ŠK Sloboda Mihovljan, ŠK Sloboda II Mihovljan – ŠK Stridon II Štrigova, ŠK Gornji Mihaljevec – ŠK Gardinovec, ŠK Mursko Središće – ŠK Gornji Mihaljevec II, ŠD Međimurje Čakovec – ŠK Prelog, ŠK Goran Lopatinec – ŠK Stridon III Štrigova, ŠK Sloboda III Mihovljan – ŠK Čakovec, ŠK N. Zrinski G. Kuršanec – ŠK Gardinovec II i ŠK Dinamo Palovec – ŠK Miklavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije