Utakmica sezone za odbojkaše Centrometala

Nekoliko dana nakon značajne pobjede Centrometala nad zagrebačkom Mladosti još uvijek se sliježu dojmovi sa te utakmice. Zagrebačka Mladost je institucija hrvatske odbojke, klub koji je bio 17 puta prvak Jugoslavije, 17 puta prvak Hrvatske, klub koji je bio tri puta doprvak Europe.

No u posljednje vrijeme Centrometal ima odličan skor s njima na utakmicama u Nedelišću. U zadnje četiri godine igrali su sedam puta, Međimurci su od toga slavili u čak pet navrata. U klubu se ipak okreću narednom susretu. U subotu u Nedelišće dolazi Sisak, direktni konkurent u borbi za treće mjesto. Utakmica počinje u 17:30 sati.



Sisak je ojačan ušao u sezonu. U prvih osam utakmica ostvarili su šest pobjeda te se u isto vrijeme plasirali u polufinale Kupa Hrvatske. No u zadnje vrijeme ne igraju dobro. Iz kluba je u Belgiju otišao najbolji igrač Goran Išek, s njim i i reprezentativni libero Sven Šarčević. Isto tako zbog ozljede ne nastupa najbolji srednji bloker Marin Sabljak. U posljednjih osam prvenstvenih utakmica ostvarili su svega jednu pobjedu. Istina je da je tu bilo i nevažnih utakmica u kojima nisu nastupali u najjačem sastavu.

U subotu je iznimno važan susret za obje momčadi. Stoga se očekuje da će Sisak doći u najjačem sastavu koji može u ovom trenutku skupiti. No odbojkaši Centrometala su favoriti u ovom susretu, u odličnoj su formi i igraju na domaćem terenu. Nadaju se uz značajnu podršku sa tribina. Dođite i vi, ulaz je besplatan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije