Treća uzastopna pobjeda kotoripskog Graničara

Nogometaši Graničara iz Kotoribe, članovi Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin, u nedjelju su na svojem travnjaku ugostili momčad palovečkog Dinama, člana 1.ŽNL MNS i pobijedili ih rezultatom 2:0. Pogotke za Kotoripčane su postigli Vilim Kos, početkom susreta, i Boris Čižmešija pod sam kraj utakmice.

Bila je to utakmica u kojoj je svakoj momčadi pripalo po jedno poluvrijeme, Kotoripčanima prvo, a Palovčanima drugo. Oni su u tom periodu imali 2-3 izgledene prigode, a to što se mreža Kotoripčani nije zatresla zasluge pripadaju mladom pričuvnom vrataru Sandru Vidoviću koji je u tri navrata bravorozno intervenirao.

Sredinom drugog dijela susreta došlo je do teže ozljede gostujućeg igrača Nine Marčeca koji je ostao ležati na terenu nakon bezazlenog duela s jednim domaćim igračem. Glede njegove povrede trebala je intervenirati služba Hitne medicinske pomoći.

Ovo je treća uzstopna pobjeda Kotoripčana u pripremnom periodu. Posljednju provjeru pred početak proljetnog dijela natjecanja Kotoripčani imaju u nedjelju kada u njihovu sredinu dolaze nogometaši Jalžabeta, jesenski prvaci Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije