Pripremni susreti Nedelišća s Trnavom i Pobjedom

Pripreme seniorske momčadi Nedelišća za proljetni dio sezone bliže se kraju i prve službene utakmice već su pred vratima. U četiri do sad odigrane prijateljske utakmice ostvaren je maksimalan učinak – tri domaće i jedna gostujuća pobjeda s gol-razlikom 13:4. Trener Nenad Marčec raspolaže s kadrom od otprilike 20 igrača, među kojima je i nekolicina juniora.

U subotu (20. veljače) ih čeka težak ispit na kojem će se vidjeti kakve su nam šanse u proljetnom dijelu. Na Tratama ugošćuju Trnavu iz Goričana, aktualnog lidera 1. županijske lige koji je u 15 utakmica ostvario čak 12 pobjeda, a nije upisao nijedan poraz. Jedina momčad kojoj nisu postigli pogodak je Sloga iz Čakovca koja očekuje Nedelišće u skorom četvrtfinalu Kupa Međimurja. Uz ova dva kluba, u borbi za naslov prvaka u 1. ŽNL još je Spartak iz Male Subotice. Ova utakmica između Trnave i Nedelišća puno će značiti i jednima i drugima.

Zatim nogometaši Nedelišća već dan kasnije, u nedjelju (21. veljače) igraju u Gornjem Hrašćanu kod tamošnje Pobjede. Naš općinski rival natječe se u 2. županijskoj ligi – skupina B i nakon jeseni je bodovno izjednačen s liderom Slogom iz Štrigove. Pred njima je borba za ulazak u elitni rang međimurskog nogometa, a koliko se žele iskazati dovoljno pokazuje činjenica da su dosad osim utakmice s Nedelišćem, ranije dogovorili i odigrali utakmice protiv čakovečkog hrvatskog trećeligaša Međimurja i Slobode iz Slakovca. Obje utakmice igraju se s početkom u 15:00 sati, donosi web NK Nedelišće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije