Sportski vikend: Najbolje nogometašice u Čakovcu i Nedelišću

Od danas (petak) do nedjelje u Čakovcu i Nedelišću imamo prigodu pogledati najbolje hrvatske nogometašice na dvoranskom prvenstvu. Nastupa deset prvoligaških klubova. U grupi A u dvorani 2. OŠ Čakovec igrat će Agram, Pregrada, Split, Viktorija i Marijan, a u grupi B u Atonu u Nedelišću uz međimurski dvojac Trnavu i Katarinu Zrinski igrat će Osijek, Ombla i Dinamo Maksimir. Ulaz na sve susrete je besplatan, a kompletan raspored možete naći ovdje.

U subotu u 15:00 sati Međimurje na stadionu Mladosti u Čakovcu ugošćuju Zelinu što će im biti posljednja pripremna utakmica uoči početka prvenstva. U subotu još igraju od 15 sati Nedelišće i Trnava te u nedjelju Pušćine – Tehničar Cvetkovec i Budućnost Miklavec – Zebanec. Sigurno još ima puno pripremnih nogometnih susreta za koje trenutno ne znamo pa najavu možete ostaviti u komentaru ispod teksta ili poslati na mail zeljko@emedimurje.hr pa možemo najaviti i vaš susret.

U prvoj ligi rukometašice Zrinskog u subotu od 19:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu ugošćuju Zamet iz Rijeke. Još jedan izuzetno težak susret naše ekipe jer su Zrinskice na tablici 7. sa 16 bodova, dok su Riječanke 3. s 25 bodova. U subotu s početkom u 16:30 sati, u dvorani Graditeljske škole Čakovec, u sklopu 13. kola II. HRL sjever, rukometaši MRK Čakovec dočekuju ekipu RK Ludbreg. U 3. HRL sjever rukometaši Nedelišća u nedjelju od 16:00 sati dočekuju Concordiju.

U subotu u 15:00 sati Centrometal u susretu prve odbojkaške lige ugošćuje zagrebačku Mladost. U 2. ligi odbojkašice Kaštela u subotu u 16:00 sati gostuju kod Bjelovara, a Čakovec u nedjelju u 15:45 sati dočekuje Vrbovec. Kod odbojkaša Nedelišće u subotu od 13:15 sati gostuje kod Croatije.

U 18. kolu prve kuglačke lige čakovečki Željezničar je gost Poštaru.

U 12. kolu stolnoteniske Superlige igračice Hodošana gostuju kod TIS Ritma.

U košarkaškoj A – 2 ligi lider Međimurje u subotu od 18:00 sati gostuje kod fenjeraša Križevaca. U C ligi u subotu u 14:00 sati igraju Lepoglava – Donji Kraljevec, u 18:00 sati Dubravčan – Kotoriba i Prelog – Nedelišće, u 19:00 sati Rudar – Petrijanec te u nedjelju od 19:30 sati Čakovec Globetka u dvorani 2. OŠ Čakovec ugošćuje Vinicu.

U 3. kolu međimurskog šahovskog kupa u subotu od 16:00 sati u sportsko – rekreacisjkom centru Trate u Nedelišću parovi su ŠK Stridon Štrigova – ŠK Sloboda Mihovljan, ŠK Strahoninec – ŠK Mursko Središće, ŠK Stridon II Štrigova – ŠD Međimurje Čakovec, ŠK Stridon III Štrigova – ŠK Pretetinec, ŠK Sloboda III Mihovljan – ŠK Gornji Mihaljevec, ŠK Prelog – ŠK Gardinovec, ŠK Čakovec – Š Sloboda II Mihovljan, ŠK Miklavec – ŠK Gornji Mihaljevec II, ŠK Gardinovec II – ŠK Goran Lopatinec I ŠK Dinamo Palovec – ŠK N. Zrinski G. Kuršanec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije