NAGRADNA IGRA: Ukupan broj golova za dvije vrijedne nagrade

Pred nama je zimsko dvoransko prvenstvo za klubove Prve hrvatske nogometne lige za žene. Najavili smo natjecanje koje okuplja deset prvoligaških ženskih nogometnih klubova, a sada želimo da se i vi priključite ovom događaju.

NAGRADNA IGRA: Na turniru su dvije grupe po pet klubova. U grupi A u dvorani 2. OŠ Čakovec igrat će Agram, Pregrada, Split, Viktorija i Marjan. U Atonu će igrati Trnava Goričan, Katarina Zrinski Čakovec, Osijek, Dinamo Maksimir i Ombla Dubrovnik.

U grupi igra svatko sa svakim što su četiri kola i u obje grupe ukupno 20 utakmica. U nedjelju su još polufinala te susret za 3. mjesto i finale što su ukupno 24 utakmice.

Vaš je zadatak prognozirati ukupan broj golova na ova 24 susreta (računamo samo regularno vrijeme). Prognoze možete ostaviti do petka u 16:00 sati kada počinju susreti u Atonu u komentaru ispod ovog teksta.

Nacionalni gimnastički centar Aton pripremio je dvije vrijedne nagrade – dvije mjesečne fitness karte. Uživajte u malonogometnim prvoligškim ogledima najboljih hrvatskih nogometašica, a dvoje najboljih prognozera imat će prigodu uživati u zdravih i aktivnih mjesec dana u Atonu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije