Nastavak u stolnoteniskim Superligama i županijskim ligama

U subotu se utakmicama 10. kola nastavlja prvenstvo u Superligama i Županijskim ligama Međimurske novine. Naše predstavnice u ženskoj Superligi, igračice Hodošana, koje u prvom dijelu prvenstva nisu zabilježile niti jednu pobjedu, gostovanjem u Puli započinju lov na Bjelovar i Mladost iz Petrinje, od kojih bar jedne trebaju preskočiti za očuvanje statusa.

U Županijskim ligama Međimurske novine već u prvom kolu nastavka imat ćemo mnogo derbija, a najveći je onaj u 1. ligi u kojoj se sastaju na vrhu tablice bodovno izjednačeni ZEN-Šenkovec 2 i Mihovljan 2, a Šenkovčani priželjkuju revanš za poraz u prvom kolu. Revanša za visoki poraz na otvaranju sezone željni su i u Mihovljanu 3 Prima birou, trećeplasiranom u 2. ligi, protiv uvjerljivo vodećega Nedelišća 1, a interesantan će biti i derbi 3. lige između drugoplasiranoga Čaka i trećeplasirane druge ekipe Lopatinca, koje na tablici dijele samo dva boda.

Ždrijeb i rezultati u prvom dijelu su htjeli da se derbi igra i u 4. ligi, i to između vodećega Goričana 1 i druge na tablici Kos-Kotoribe 4, između kojih je također samo dva boda razlike, a interesantna će biti i utakmica između bodovno izjednačenih Dragoslavec Brega i Lopatinca 3 na trećem i četvrtom mjestu u 5. ligi.

U 6. ligi nema izrazitoga derbija, ali će sigurno napete i neizvjesne biti međusobne utakmice klupskih sastava, Donjega Vidovca 1 i Donjega Vidovca 2 te Putjana 7 i Putjana 8. Slično i u 7. ligi gdje se međusobno sastaju četvrta i peta ekipa Goričana, čiji bi rezultat mogao odlučivati o trećemu i četvrtom mjestu. Ljepši nastavak nakon mjesec i pol stanke zbog božićno novogodišnjih blagdana i županijskih pojedinačnih prvenstava nismo mogli zamisliti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije