Godišnja skupština GPK Međimurje i klupsko natjecanje

Gradski plivački klub Međimurje održao je redovitu godišnju skupštinu na kojoj su podnijeta izvješća za 2015. godinu kao i doneseni vrlo optimistični planovi za ovu godinu. Klub i dalje nastavlja s obukom neplivača, školom plivanja, rekreativnim plivanjem kao i natjecanjima.



Posebno raduje sve veći interes djece za plivanje te je u tom smislu klub spreman organizacijski i kadrovski pratiti razvoj mladih plivača, što u konačnici znači i veći natjecateljski potencijal u skoroj budućnosti. Klub posebno zahvaljuje i donatorima i sponzorima koji su financijski pomogli radu kluba, i to tvrtkama Centrometal, Hespo i Fotex.

Na ovoj skupštini klub je dobio i novo vodstvo: predsjednik je Damir Cikač, tajnik Ivan Modrić, a izvršni odbor uz predsjednika i tajnika čine Mihael Kovačević, Branko Gregur i Siniša Puklavec.



Prije same skupštine održano je klupsko natjecanje gdje su sudjelovale sve kategorije plivača ovog kluba, od neplivača do natjecatelja, gdje su pokazali dosad usvojene vještine, a kao posebno zanimljivi dio bila je obiteljska štafeta u kojoj su sudjelovali roditelji sa svojom djecom.



Najbolji su dobili medalje, a roditelji koji su sudjelovali u štafeti i diplome za hrabrost. Klupski dan završen je prigodnim druženjem članova kluba.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije