Sportski vikend: Zrinski traži prve ovogodišnje bodove

U nastavku prve HRL za žene rukometašice Zrinskog u subotu u 18:00 sati dočekuju Đakovo. Prvi dio sezone odigran je odlično, a kako nakon subotnjeg susreta slijede okršaji s klubovima s vrha ljestvice pobjeda nad Slavonkama nameće se kao imperativ. Rukometaši su ‘krivi’ za rukometnu euforiju nakon što su razbili Poljsku i večeras (petak) od 21:00 sati igraju polufinale sa Španjolcima pa se nadamo da će se dio te rukometne euforije preliti i u dvoranu GOC-a u Čakovec.

U 1. odbojkaškoj ligi Centrometal u subotu u 20:00 sati gostuje kod Gorice. U drugoligaškom rangu odbojkašice Čakovca u nedjelju u 15:45 sati dočekuju drugu ekipu Varaždina, a Kaštel od 15:00 sati gostuje kod Vrbovca.

U 1. kuglačkoj ligi čakovečki Željezničar nada se povoljnom rezultatu kod posljednjeg Zadra.

U derbiju košarkaške A – 2 lige sjever u subotu u 17:30 sati Međimurje dočekuje Grafičar Ludbreg u dvorani 1. OŠ Čakovec. U C ligi u subotu u 18:00 sati igraju Dubravčan i Prelog, od 19:00 sati Kotoriba i Lepoglava te od 19:30 sati Petrijanec i Čakovec Globetka. U nedjelju u 15:00 sati Donji Kraljevec dočekuje Nedelišće, a u 19:30 sati Vnica će ugostiti Rudara.

Danas počinje 2. otvoreno prvenstvo Grada Čakovca u šahu. Organizatori su Šahovski klub Čakovec, Šahovski klub Stridon Štrigova te Šahovski klub Sloboda Mihovljan. Natjecanje je međunarodnog karaktera, šahisti dolaze iz Austrije, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U petak se igraju dva kola, u subotu tri te u nedjelju još dva. U subotu uvečer održat će se i brzopotezni turnir Vinska mušica.

U pripremnom nogometaši Međimurja gostuju u subotu Hevizu od 11:00 sati. Nedelišće u subotu u 14:30 sati dočekuje Omladinac Novo Selo Rok. Dinamo Domašinec u subotu će od 14:30 sati ugostiti Trnavu iz Goričana u humanitarnom susretu kojemu je cilj pomoći teško ozlijeđenom Luki Jakšiću koji je bolnici u Lovranu.

Ovog se vikenda igra završnica malonogometnog turnira u Podturnu. Subota je polufinalni dan i susreti počinju u 15:30 sati, a posljednji susret je u 19:45 sati. Finalni dan je u nedjelju kada program počinje u 14:00 sati, a veliko seniorsko finale će biti od 19:45 sati.

I ove godine Zajednica sportskih udruga Grada Preloga organizira Kup Grada Preloga u malom nogometu. Nastupaju klubovi s područja Grada Preloga sa svojim seniorskim ekipama. Tako će se ove godine natjecati: Mladost Komet iz Preloga, Naprijed iz Cirkovljana, Galeb iz Oporovca, Draškovec, Otok i ČSK – a iz Čehovca. U petak i subotu se igraju po dva kola te u nedjelju jedno kolo.

U tijeku je malonogometni turnir Antun Balent Toča 2016. Susreti se igraju subotom: 17.00 Vet. Budućnost – Partizani, 17.45 Vet. Kraljevčan 38 – AC Jesenović, 18.30 Vet. Hodošan – Iskusni jahači i 19.15 Termiti – Euroklima.

Badmintonski klub Međimurje Čakovec je organizator i domaćin 1. Saveznog turnira HK-a 2016. na otvaranju nove badmintonske sezone 2016. za mlađe kadete u-13, mlađe juniore u-17 te kadete u-15. 1. Savezni turnir za mlađe kadete u-13 i mlađe juniore u-17 održat će se u subotu u dvorani 2. OŠ Čakovec od 9.30 do 18.00 sati. Na turniru će nastupiti 40 najboljih mlađih kadeta i 30 najboljih mlađih juniora iz cijele Hrvatske u konkurenciji pojedinaca i parova, a među njima i naša mnogobrojna ekipa mlađih kadeta i juniora. 1. Savezni turnir za kadete u-15 održati će se u nedjelju od 9:30 do 16:00 sati u dvorani II. OŠ Čakovec. Na turniru će nastupiti 40 najboljih kadeta iz cijele Hrvatske u konkurenciji pojedinaca i parova, a među njima i naša mnogobrojna kadetska ekipa.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije