Željko Golik: ‘Subotnji bodovi su nužno potrebni’

Nakon gotovo dvomjesečne natjecateljske pauze u subotu započinje drugi dio prvenstva 1. Hrvatske rukometne lige za žene. Zrinskice su u prvom dijelu sezone ostvarile rezultatski bodovno iznenađujući rezultat jer s osvojenih 14 bodova u sedam ostvarenih pobjeda zauzimaju mjesto u gornjem dijelu tablice.Trenutno su na diobi od 5. do 7. mjesta s ekipama Splita 2010 i Umaga, a te je ekipe Zrinski u prvom dijelu sezone pobijedio.

Subotnji susret najavljuje trener Željko Golik: ‘U subotu u dvorani Graditeljske škole s početkom u 18:00 sati Zrinkice su domaćin ekipi Đakova, ekipu koju su u prvom dijelu prvenstva pobijedili u gostima rezultatom 28:22. U proljetnom dijelu prvenstva Zrinski ima nešto teži raspored tako da su nakon Đakova gošće prvakinjama Podravki te im u goste dolaze drugo i treće plasirane ekipe Sesveta i Zameta iz Rijeke.

Iz toga razloga subotnji bodovi su nužno potrebni i važni kako bi se zadržao priključak u gornjem dijelu tablice. Svi ste pozvani da svojim bodrenjem i navijanjem pomognete u proslavi pobjede. Zrinski ima u prvoj ligi najbrojniju publiku i navijače pa vas igračice i ruovodstvo očekuju na tribinama.’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije