Prva bench press radionica

U subotu u teretani Terme Sveti Martin je održana prva bench press radionica na kojoj je sudjelovalo 15 polaznika. Organizatori radionice Heart Required, najveća motivacijska zajednica na svijetu pokrenuta upravo iz Međimurja i novoosnovani powerlifting klub Pozoj Čakovec. Iznimno su zadovoljni interesom i radnom atmosferom u odličnim uvjetima teretane u Svetom Martinu, dok su sami polaznici radionice izrazili veliku želju za primjenom novih znanja, ali i za ponavljanje radionica na sličnu temu.



Voditelj radionice je bio Goran Karamarković, četverostruki državni prvak i apsolutni seniorski prvak u bench pressu 2015. koji na upit o dojmovima kaže: ‘Drago mi je da sam kao član powerlifting kluba Pozoj krenuo u novu etapu međimurskog powerliftinga upravo iz Svetog Martina, mjesta na kojem je i započelo moje powerlifting putovanje.

Naime, upravo sam ovdje osvojio prvu titulu prvaka Hrvatske na I. državnom natjecanju 2013. godine. Cilj powerlifting kluba Pozoj Čakovec je popularizirati ovaj sport i približiti svima koji vježbaju te su ovakve radionice jednostavno potreba. Hvala teretani Sv. Martin i Heart Required na ukazanom povjerenju, a posebno hvala svima koji su danas došli, unatoč tome što je vikend, i pokazali veliku želju za učenje i suradnju.



Sljedeće radionice su dogovorene u bodybuilding i fitness klubu Aurora Čakovec pa pozivam sve zainteresirane da nam se jave. Uz popolarizaciju ovog sporta cure i dečki iz kluba naporno treniraju pripremajući se za brojna natjecanja, a prvo je krajem trećeg mjeseca u Trogiru. Još nije kasno da im se pridružite.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije