PD Bundek vas poziva na 18. Vincekov pohod!

18. Vincekov pohod koji organizira PD Bundek iz Murskog Središća, najveće planinarsko okupljanje u Lijepoj našoj ove će se godine održati u nedjelju 24. siječnja 2016. godine. Sve ostale informacije nalaze se na pozivu OVDJE.

Evo što posebno naglašavaju iz PD Bundek:

“Kako smo pokrenuli pohod u vrijeme Vincekovog po bregima našeg Međimurja, želja nam je da se naglasi da imamo najstariju takvu tradiciju i da su ostali Vincekovi pohodi samo kopija nečeg sličnog našem pohodu. Naš je pohod okupljanje planinara, ljubitelja prirode, rekreativaca, prijatelja, obitelji, mladih i starih, ljudi svih dobnih uzrasta pa nam iz godine u godinu dolaze sudionici iz čitave Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Austrije te Bosne i Hercegovine.

Pozivamo ljude na pohod iako su oni dosta zbunjeni i stalno zovu jer su se pojavili različiti Vincekovi pohodi po cijelom Međimurju pa sad na kraju ne znaju koji je “pravi”.

Dragi građani i planinari sumnje nema. Samo je Vincekov pohod koji već 18 godina organizira PD Bundek iz Murskog Središća originalni, a svi drugi su samo kopije!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije