OŠ Domašinec obilježila Dane kruha i zahvalnosti

>> OŠ DOMAŠINEC OBILJEŽILA DANE KRUHA I ZAHVALNOSTI

U listopadu su učenici i djelatnici OŠ Domašinec, PŠ Dekanovec, PŠ Turčišće, PŠ Novakovec i Dječjeg vrtića Jelenko, uz svesrdnu pomoć roditelja i ostalih članova obitelji, obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Tradicionalno, svečanost se odvijala u Dekanovcu, u dvorištu župne crkve, gdje su bili izloženi proizvodi, te u samoj crkvi gdje je tijekom Svete Mise upriličen prinos darova i blagoslov. Program su pripremili i izveli učenici trećih razreda, budući prvopričesnici.

Zahvalnost marljivoj ljudskoj ruci, zahvalnost prirodi i zemlji,te zahvalnost i slavu Bogu, iskazala je cijela župna zajednica, budući da u Župu Svih Svetih spadaju nabrojena sela, izuzev Turčišća.

Nepcu i oku bilo je ugodno uz bogatstvo izloženih proizvoda: kolača, kruha, peciva, voća, sokova i raznih ukrasa od prirodnina.

Sredstva od prikupljenih donacija u OŠ Domašinec utrošit će za nabavu opreme potrebne za uvođenje e-dnevnika, te ovim putem najljepše zahvaljuju svima koji su dali svoj doprinos ovoj svečanosti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije