Na fakultetima više od 7000 slobodnih mjesta

Od 42.739 prijavljenih kandidata za upis na preddiplomske, stručne i integrirane studijske programe u prvom, ljetnom upisnom roku pravo upisa ostvarilo je njih 30.331. Od 789 ponuđenih studijskih programa budućim studentima najatraktivniji su bili fizioterapija na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu te fizioterapija na Fakultetu zdravstvenih studija u Rijeci.

Kandidati koji se nisu uspjeli upisati u ovom roku drugu šansu mogu potražiti u jesenskom jer su na hrvatskim sveučilištima ostala slobodna ukupno 7142 mjesta. Od 42.739 prijavljenih kandidata za upis na preddiplomske, stručne i integrirane studijske programe u prvom, ljetnom upisnom roku pravo upisa ostvarilo je njih 30.331.

Od 789 ponuđenih studijskih programa budućim studentima najatraktivniji su bili fizioterapija na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu te fizioterapija na Fakultetu zdravstvenih studija u Rijeci.

Kandidati koji se nisu uspjeli upisati u ovom roku drugu šansu mogu potražiti u jesenskom jer su na hrvatskim sveučilištima ostala slobodna ukupno 7142 mjesta.

Najviše slobodnih mjesta je na Zagrebačkom sveučilištu, a najmanje, 62, na Sveučilištu Sjever.

Prijave za drugi krug primaju se od 22. srpnja pa do 21. rujna ili do roka koji bude odredilo visoko učilište. eučilištu Sjever. Prijave za drugi krug primaju se od 22. srpnja pa do 21. rujna ili do roka koji bude odredilo visoko učilište.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije