Hotelijeri i komercijalisti obavljali stručnu praksu na Malti

>> Hotelijeri i komercijalisti obavljali stručnu praksu na Malti

U sklopu projekta The Mobility Bridge programa Erasmus+ desetero učenika i učenica Ekonomske i trgovačke škole Čakovec odradilo je stručnu praksu na Malti u od 17. lipnja do 1. srpnja 2015. u pratnji koordinatorice projekta Ive Novak, prof..

Učenice 2. i 3. razreda smjera hotelijersko-turistički tehničar svoju stručnu praksu obavljale su u lancu hotela pod nazivom MyHotels Malta. Zadane kriterije odabira zadovoljile su učenice Ana Marija Gregur, Michelle Mesarić, Lana-Lucija Muršić, Petra Sović i Petra Vinko.

Učenici 2. i 3. razreda smjera komercijalist svoju stručnu praksu obavljali su u poduzeću The Malta Experience koje se bavi promocijom Malte. The Malta Experience nalazi se u glavnom gradu Valletti i idealna je prva stanica prilikom posjete Malti jer prikazuje audio-vizualni show o povijesti Malte u trajanju od 40-ak minuta. U sklopu The Malta Experienca nalazi se i bolnica vitezova sv. Ivana koja je otvorena za turističke obilaske.

Tijekom dvodnevnog turističkog obilaska učenici su upoznali i posjetili znamenitosti dvaju gradova: glavnog grada Vallette i grada malteških plemića Mdine s njezinim predgrađem Rabatom. U Valletti su posjetili vrtove Upper Baracca Gardens, tradicionalnu maltešku crkvu St. James Cavalier, katedralu te tržnicu. U Mdini i Rabatu posjetili su katakombe te crkvu sv. Ivana.

Učenici su pohvaljeni za svoj rad i zalaganje, a vratili su se kući obogaćeni radnim iskustvom te prepuni dojmova. (Iva Novak, prof.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije