Domski plesači prvaci Hrvatske

>> Domski plesači prvaci Hrvatske

Svake se godine odvijaju regionalne i državne smotre učeničkih domova Republike Hrvatske zvane Domijade. Ove se godine Regionalna domijada – regija sjever održala u Maruševcu, gdje je njihov Učenički dom ugostio 10 učeničkih domova iz sjeverozapadne Hrvatske. Učenici su snage odmjerili u sportu, radovima likovne i primijenjene umjetnosti te scenskom, glazbenom, plesnom i video stvaralaštvu.

Boje Učeničkog doma Graditeljske škole Čakovec branili su Ivan Namjesnik (voditeljica Biserka Strbad Milinović, prof.) u likovnoj umjetnosti-crtežu, Suzana Oršuš i Kristina Mužina (voditeljica Biserka Strbad Milinović, prof.) u primijenjenoj umjetnosti-keramici, Melisa Mehanović, Katica Šafar, Paula Vrban i Anamaria Vincek (voditeljicaSpomenka Gavranović, prof.) u dizajnu te Robert Kašić i Dino Cvetinić (voditelj Zdravko Horvat, prof.) u plesnom izrazu. Naši učenici nastupili su i u sportskom dijelu i to u košarci i nogometu, pod vodstvom Alekseja Milinovića, prof., odnosno Zdravka Horvata, prof.

Najbolji plasman na Regionalnoj domijadi ostvario je plesni dvojac zauzevši prvo mjesto i tako se plasirao na Državnu domijadu koja se ove godine održala u Baškom Polju. Na državnoj smotri ponovili su rezultat s regionalne domijade i okitili se naslovom državnih prvaka.

Iskrene čestitke!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije