Predstavljanje Comenius projekta u OŠ Belica

>> Predstavljanje Comenius projekta u OŠ Belica

Članovi skupine Mladi Englezi iz OŠ Belica i dalje ne miruju. Nedavno su se vratili s desetodnevnog putovanja u Rumunjsku u kojoj su posjetili svoje prijatelje iz partnerske škole u gradu Zalau. Nakratko su odahnuli, sredili dojmove i pohrlili u nove radne zadatke. Tako su u četvrtak 14. svibnja 2015.godine predstavili svoj dvogodišnji rad na Comenius projektu pod nazivom “Empowering Youth Through Media”.

U novouređenom prostoru školske knjižnice ugostili su predstavnike lokalnih medija i udruga koje su im pomagale i podržavale ih u njihovom radu. Učiteljice Marina Đura i Ivana Pavlic prikazale su postignute rezultate i provedene aktivnosti dok su se učenici više usredotočili na svoje nezaboravno rumunjsko iskustvo.

Odlazak u domove svojih prijatelja i deset dana koje su proveli zajedno trajno će ostati u sjećanju većine sudionika te avanture što su okupljeni na predstavljanju projekta mogli djelomično osjetiti.

Provođenje ovog, ali i drugih projekata na školi uvelike je podržao i pomogao ravnatelj škole g. Antun Žulić, a učiteljice Silvija Micek i Gordana Turk spremno su priskočile u pomoć prilikom većih zadataka. Osim spomenutih, tijekom dvije godine u sam projekt uključio se velik dio učitelja i osoblja škole, a dosadašnje su aktivnosti velika motivacija i dragocjeno iskustvo za buduće planove i projekte.

Iako se bliži završetak rada na ovom projektu, za mnoge sudionike ovo je početak uspješne suradnje i toplih prijateljstva mnoga od kojih će potrajati još godinama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije