FOTO: 26 mladih “Top Gun” vojnih pilota posjetilo Aeroklub Međimurje

>> FOTO: 26 mladih “Top Gun” vojnih pilota posjetilo Aeroklub Međimurje

Maturantski razred jezičara Prve gimnazije Varaždin, s jasnom porukom odlaska iz srednje škole – “TOP GONE”, u četvrtak, 14. svibnja 2015., posjetio je Aeroklub Međimurje u Pribislavcu.

Na sat vremena osjetili su kako je to biti u koži pravih vojnih pilota. Gostoljubivo društvo Aerokluba Međimurje pripremilo im je 3 letjelice i jedan vojni avion koji je sudjelovao u Domovinskom ratu i iza kojeg se skriva vrlo zanimljiva priča, koju im je ispričao domaćin Pepi, nedavno je dovezen iz Srbije u Međimurje kako bi bio izložen radoznalim posjetiocima.

Ekipa 4.H razreda sama je organizirala ovaj mali izlet, pošto nisu putovali zajedno još od maturalca prošle godine. Kostime su dali šivati u Varaždinu u “Kuzminski designu“, a mladi međimurski fotograf Tin Tomanić iz Murskog Središća dobrovoljno je zabilježio ovaj veseli događaj.

Atmosferu u Aeroklubu Međimurje donosimo vam na priloženim fotografijama, a uz pjesmu “Take my breath away” grupe Berlin prisjetite se i legendarnog filma Top Gun iz 1986. godine, inspiracije mladih jezičara za maturantski kostim!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije