Najbolji mladi poduzetnici Hrvatske

>> ​NAJBOLJI MLADI PODUZETNICI HRVATSKE

Učenici Ekonomske i trgovačke škole Čakovec sudjelovali su 23. travnja u Srednjoj školi hrvatski kralj Zvonimir u Krku na državnom Natjecanju iz strukovnih predmeta u disciplini “Mladi poduzetnik” te osvojili 1. mjesto. Tim su činili Karlo Strahija, Petra Štefić i Dunja Višnjić pod mentorstvom Ivane Borković Novak, prof.

Na natjecanju se provjeravalo znanje iz Poduzetništva, Računovodstva, Marketinga, Poslovnih komunikacija na hrvatskom i engleskom jeziku rješavanjem integralnih zadataka. Takav tip zadataka pokazuje u kolikoj su mjeri učenici pripremljeni primijeniti naučene stručne sadržaje stečene tijekom četverogodišnjeg školovanja.

Drugog dana natjecanja učenici su prezentirali svoju fiktivnu tvrtku osnovanu u programu Vježbeničke tvrtke te su demonstrirali poslovanje na štandu koji su također sami pripremili.

Nakon iznimnih rezultata i osvojenih nagrada i medalja, Dunja, Karlo i Petra sa sigurnošću mogu krenuti na fakultete i biti ponos sebi, svojim obiteljima, školi i cijeloj našoj lokalnoj zajednici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije