ETŠ na međužupanijskom Sajmu vježbeničkih tvrtki u Bjelovaru

>> ETŠ na međužupanijskom Sajmu vježbeničkih tvrtki u Bjelovaru

U srijedu 18. ožujka 2015. godine učenici vježbeničkih tvrtki “Jungle”, “SportivaPozitiva”, “Trsek”, “Pincelo” i “Decora”iz Ekonomske i trgovačke škole sudjelovali su na 8. međužupanijskom Sajmu vježbeničkih tvrtki u Bjelovaru.

Škole domaćini bile su Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar i Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar. Sudjelovalo je 37 vježbeničkih tvrtki iz 10 srednjih škola: Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski i Prva ekonomska škola iz Zagreba, Srednja škola Dugo Selo, Srednja škola Glina, Srednja škola Ivan Švean Ivanić Grad, Srednja škola Vrbovec, Ekonomska i turistička škola Daruvar i Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar, te Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar i vježbenička banka “Moneta” iz Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar.

Na sajmu je poslovalo 110 učenika i zaposlenici banke u pratnji 23 profesora.

Sajam vježbeničkih tvrtki kruna je poslovanja učenika u fiktivnim tvrtkama, a učenike su za sajamsko poslovanje pripremali Tatjana Frančić-Mikulić, prof., Zlatica Štefić, prof. i Josip Posavec, prof. Vještine poslovnog pregovaranja, prezentacijske sposobnosti i kreativnost u uređenju štandova svojih tvrtki pokazali su učenici trećih i četvrtih razreda, smjera ekonomist.

Učenici 3.a razreda Danko Horvat, Valentina Đurkin i Ana Krištofić, predstavljali su trgovinu za prodaju sportske i fitness opreme vježbeničke tvrtke “SportivaPozitiva” d.o.o.

Specijaliziranu trgovinu za kućne ljubimce Jungle d.o.o. predstavljale su učenice 3.b razreda Manuela Herenčić, Lea Balić i Melanija Konc.

Predstavnici vježbeničke tvrtke “Trsek”d.o.o., trgovina na malo hranom i pićima, bili su učenici 4.c razreda Josip Cmrečnjak, Lucija Bajkovec i Veronika Horvat.

Knjižaru i papirnicu “Pincelo” d.o.o. predstavljale su učenice 4.b razreda Emina Bedić, Barbara Barat i Rea Guterman.

Vježbeničku tvrtku” Decora” d.o.o., trgovina za prodaju modnih dodataka, predstavljale su učenice 4.c razreda Karolina Majnić, Sara Zadravec i Maja Novak.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije