Odbojkašice OŠ Vladimira Nazora Pribislavec idu na državno

Županijske prvakinje u odbojci za djevojčice – učenice Osnovne škole “Vladimira Nazora” Pribislavec plasirale su se na poluzavršnicu državnog natjecanja skupine “Sjever” koje se održalo 26.02.2015. godine u Križevcima. Odbojkašice iz Pribislavca prvi su susret pobjedile učenice iz Slatine iz Virovitičko-podravske županije 2:0 (25.13,25:17).

Slijedila je utakmica protiv domaćina – Osnovne škole Ljudevita Modeca iz Križevaca koja je zavrsila rezultatom 2:0 (25:19, 25:13). Osnovna škola iz Pribislavca se tako drugi puta u svojoj povijesti plasirala na Državno natjecanje u odbojci.

Treba spomenuti da su učenice ovaj rezultat ostvarile bez ijednog izgubljenog seta kroz kvalifikacije od ukupno 7 utakmica. Državno natjecanje održati će se 29., 30.04. i 01.05. u Poreču. Čestitamo marljivim, upornim i nadasve tehnički nadarenim odbojkašicama i njihovim trenerima na svim uspjesima koje postižu dugi niz godina i što pokazuju da se ženska odbojka i dalje najbolje igra u Pribislavcu.

Za ŠŠD “Pribislav” nastupale su Anja Šmitran, Mirjam Varga, Mirna Tomljanović, Nika Bašić, Ria Horvat, Stella-Vanessa Jerković, Lucija Kamenić, Mirna Kamenić, Lucija Košak , Ena Mihalković, Anamarija Pongračić i Anja Pokrivač. Voditeljica ekipe je profesorica kineziologije Željka Obadić.

Želimo puno sreće učenicama na Državnom natjecanju te čestitamo na kvalifikacijama jer su među 6 najboljih škola u Republici Hrvatskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije