Sve bolji rezultati u radu s romskom djecom u središćanskoj školi

Na posljednjoj sjednici Vijeća za prevenciju Grada Mursko Središće, po prvi puta javnosti se predstavio Elvis Šarić novi ravnatelj Osnovne škole Mursko Središće koji je govorio o stanju sigurnosti u školi i s osvrtom na romske učenike.

Šarić je kazao kako je stanje sigurnosti i odnosa među učenicima sve bolje te da se evidentni problemi rješavaju gotovo u trenutku pojave. Naglasio je kako nasilja nema, a vršnjački sukobi postoje kao i po svuda ali nisu alarmantni, te da je napredak u radu i obrazovanju učenika Roma vidljiv i odvija se prema planovima i programima i sve ih više završava više razrede osnovne škole.

Istaknuo je vrlo dobru suradnju s Gradom i gradonačelnikom Draženom Srpakom, s policijom kao i sa svima s kojima prirodom posla škola surađuje ili je oslonjena na njihov rad kao institucije ili službe. Riječi ravnatelja Šarića obradovale i ohrabrile su članove Vijeća za prevenciju Grada Mursko Središće.

Ravnatelj Šarić ukazao je na poteškoće u svezi prometa u udarnim terminima kada roditelji osobnim automobilima dolaze po svoju djecu, a istovremeno prometuju i školski autobusi. Gradonačelnik Dražen Srpak i policijski načelnik mr.sc.Miljenko Vrbanec, obećali su kako će se pobrinuti da se ovaj problem što prije riješi na zadovoljstvo svih sudionika.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije