Graditeljska škola Čakovec još jednom ruku punih nagrada

>> Graditeljska škola Čakovec još jednom ruku punih nagrada

Nakon bicikla i laptopa učenici Graditeljske škole Čakovec osvojili su još vrijednih nagrada. Naime, u okviru nastavnih predmeta Kreativna fotografija i Medijska fotografija i pod mentorstvom profesora Krunoslava Bedija, učenici su napravili fotografije kojima su se prijavili na dva nagradna natječaja.

Prvi je bio natječaj NOVE TV pod nazivom “Moja želja”, a na koji je trebalo poslati fotografiju s osobom koja u ruci drži svoje božićne i novogodišnje želje. Najmaštovitije i najkreativnije fotografije bile su nagrađene vrijednim poklonima, a među njima je i fotografija naše Martine Gudlin iz 3.d razreda, koja je za svoju fotografiju osvojila smartphone Nokia Lumia.

Drugi natječaj na kojem su sudjelovali naši učenici je Kauflandov božićni fotonatječaj na koji se morala poslati fotografija božićnih kolača. Od svih prijavljenih uradaka Kauflandov žiri odabrao je najkreativnije te ih nagradio poklon bonom za kupovinu u vrijednosti od 100 kuna. Nagrađene su sljedeće učenice: Mateja Drk, Martina Gudlin, Paula Mandli i Marina Mezga iz 3.d te Anamarija Grkavac iz 4.c razreda.

Na kraju samo možemo reći da su se učenici i njihovi roditelji zaista iskazali u pripremi kolača, što se može vidjeti na fotografijama, a svi učenici uživali su u degustaciji istih na zadnjim satima ranije spomenutih izbornih predmeta u prvom polugodištu.

Svim nagrađenima i njihovom mentoru iskrene čestitke!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije