U organizaciji Kotoripskih begača završena Tom&Jerry liga

U organizaciji Kotoripskih begača završena Tom&Jerry liga
>> U organizaciji Kotoripskih begača završena Tom&Jerry liga

Nedavno formirani trkački klub u Kotoribi, imena Kotoripski begači, bio je u suradnji s OŠ Jože Horvata i tamošnjom profesoricom TZK Danijelom Krobot organizator trkačke lige Tom&Jerry u koju je bilo uključeno više od stotinu osnovaca.

Oni su trčali svakog petka popodne od kraja rujna pa do 12. prosinca. Tjedan dana kasnije su pak organizirali svečanost dodjele diploma, medalja i majica lige. Svi koji su trčali u minimalno četiri natjecateljska kola dobili majice lige, dok su po tri prvoplasirana natjecatelja dobila medalju, diplomu i majice.

Sve je na početku, uz riječi zahvale učesnicima i podršci roditelja, pozdravila ravnateljica škole domaćina Snježana Matoš, prof. Ona je pozvala i ostale učenike da se na proljeće priključe ovima koji su probili led. Svima njima nagrade je podijelio Damir Matotek, predsjednik Kotoripskih begača.

Kod djevojčica prvih razreda njih su primile Nela Kovačić, Dora Zvošec i Dragana Balog, a kod dječaka Silvio Bogdan, Kevin Ignac i Sebastijan Kranjec. U konkurenciji drugih razreda kod djevojčica je najbolja bila Lana Volar pa slijede Selena Ignac i Emili Sabol.

Kod dječaka prvo mjesto su podijeli Andrija Hodak i Nikola Štefić, drugi je bio Dino Sović, a treće Martin Horvat. Kod djevojčica trećih razreda medalju je primila Mirela Savić, a kod dječaka Petar Vlašić, Eric Rajmund i Goradan Balog. Medalju je kod djevojčica četvrtih razreda dobila Silvija Bogdan, a kod dječaka Leo Tilošanec i Sandi Panić.

Radovan Bogdan i Teo Markan su najbolji kod dječaka petih razreda, dok djevojčice nisu sudjelovale. Kod šestih razreda djevojčica najbolja je bila Anabela Sabol, slijedi Marta Fundak pa Arijana Fuš. Kod dječaka su to Andrija Hodak, Ivan Fuš i Domagoj Dežđek. Kod sedmih razreda nagrade su dobili samo dječaci i to Leonardo Oršuš i Manuel Horvat, a kod osmih razreda samo Klara Hodak i Roberto Dežđek.

Medalju za fair-play lige je dobio prvašić Sebastijan Kranjec, a klub je majicama nagradio profesorice Matoš i Krobot. Školi je uručena i klupska zastavica kluba.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije