Nekonvencionalan početak školske godine

>> Nekonvencionalan početak školske godine

Početak nove školske godine u Graditeljskoj školi Čakovec započeo je na pomalo nekonvencionalan način. U ponedjeljak, 8. rujna, kada je službeno započela nastavna godina, učenicima prvih razreda priredili smo srdačnu dobrodošlicu.

Najprije im se obratila ravnateljica škole, Srebrnka Pongrac, zaželjevši im uspješnu školsku godinu, puno dobrih rezultata i brzu adaptaciju u veliku graditeljsku obitelj. Nakon ravnateljičinog govora učenicima je prikazan animirani film Vincent, uz čitanje stihova iz pjesme Gavran, Edgara Alana Poa u izvedbi naših učenica, a koje je za nastup pripremila profesorica hrvatskog jezika dr.sc. Emilija Kovač.

Nakon Vincenta, učenicima škole obratila se pedagoginja Martina Paun Barbir koja je učenicima predstavila razrednike prvih razreda, uz prezentaciju koju je za u priliku pripremio profesor Ivan Čondor. Slijedio je razgledavanje cijelog kompleksa Škole, učeničkog doma i školskih radionica, u koje su učenike poveli njihovi razrednici i učenici četvrtih razreda. Prije odlaska učenika na sate razrednog odjela, za njih smo pripremili brzi doručak – fine klipiće iz domske kuhinje.

Svim učenicima i nastavnicima želimo uspješnu školsku godinu i puno dobrih rezultata!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije