DV “Vrapčić”: Vrtićki maturanti oprostili se zajedničkim valcerom

Dječji vrtić “Vrapčić” Šenkovec organizirao je završnu svečanost za djecu starije predškolske dobi koja će na jesen krenuti u školu.

Nakon višegodišnjih bezbrižnih predškolskih dana koji su bili prožeti igrom, zabavom, smjehom djece i stalnom brigom odgajateljica za njihovu sigurnost, odgoj i obrazovanje, došao je i trenutak opraštanja od vrtića jer će zaigrane vrtićke dane zamijeniti za nove školske izazove.

Predškolci iz skupina “Ptičice”, “Iskrice”, “Elmeri” i “Smajlići”, njih trideset i jedno, zajedno sa svojim odgajateljicama pripremili su prigodan program za svoje roditelje, bake i djedove. Završna svečanost bila je otvorena sa himnom Vrtića “Vrapčić”, a u nastavku su svi prisutni imali priliku vidjeti i čuti splet dječjih pjesama, recitacija, igre sa slovima i brojkama.

Djeca su poslala odraslima jasnu poruku o važnosti prijateljstva te su bili nagrađeni za sav svoj trud velikim pljeskom. Završni valcer djece i roditelja te podjela diploma vrtićkim maturantima izmamila je i osmjeh i poneku suzu.

U ime roditelja Gordana Vidović se zahvalila svim zaposlenicima vrtića na pružanju toplog i sigurnog doma njihovoj djeci tijekom svih godina provedenih u vrtiću. Daljnji tijek završne svečanosti nastavljen je druženjem uz čašćenje i igrom na dječjem igralištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije