Završna produkcija polaznika škole sviranja i pjevanja “Suita”

Polaznici glazbene škole Suita iz Nedelišća zajedno s voditeljem Deanom Mošmondorom i ove su godine na svojoj već tradicionalnoj završnoj produkciji pokazali koliko su naučili u prošloj godini, ali i koliko vole glazbu.

U petak, 6. lipnja u dvorani Učiteljskog fakulteta u Čakovcu u večernjim satima održana je prva večer završne produkcije na kojoj su svoj marljiv rad imali priliku pokazati polaznici synthesizera, glasovira i harmonike. Kao i svake godine mladi su virtuozi svirali poznate skladbe koje su marljivo pripremali sa svojim mentorima i voditeljem Suite Deanom Mošmondorom.

Pred svojom najvjernijom publikom, pred svojim najdražima, roditeljima, bakama, djedovima, tetama, stričevima, prijateljima i ostalima pokazali su svoje umijeće i izmamili radosne osmijehe i ovacije. U ponedjeljak, 9. lipnja također u dvorani Učiteljskog fakulteta u Čakovcu nastupali su polaznici različitih glazbenih instrumenata formirani u glazbene skupite tj. bendove.

Bubnjari, gitaristi, pjevači i klavijaturisti pokazali su da se jako dobro snalaze u zajedničkom muziciranju te su oni izmamili najviše pljeska. Polaznici gitare svoj talent pokazali na završnoj večeri produkcije koja je bila održana u utorak 10. lipnja na istoj lokaciji. Njihovi učitelji gitare zadovoljno su koordinirali i pratili svoje učenike koji su nas vodili kroz različite glazbene stilove a njihov nastup je bio za svaku pohvalu.

Uz nastup gitarista nastupali su i polaznici klarineta i saksofona. Glazbena škola Suita sljedeće godine slavi 20. godina glazbenog djelovanja, svojim dugogodišnjim radom Suita je postala jedna od najrenomiranijih privatnih ustanova za obrazovanje u kulturno-glazbenim djelatnostima na području Međimurja, pa i šire.

Primarni cilj je da uz učenje sviranja ne nekom od glazbenih instrumenata omoguće polaznicima stjecanje i drugih važnih glazbenih znanja, vještina i navika, omogućujući učenicima cjelovit glazbeni razvitak. U svom programu “Suita” d.o.o. nudi školu za synthesizer, harmoniku, glasovir, gitaru, bas gitaru, bubnjeve, trubu, saksofon, klarinet, i solo pjevanje.

Predavači su renomirani profesori koji osim u “Suiti” predaju u drugim glazbenim školama u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije