“Vrapčići” iz Šenkovca sudjelovali na dječjoj Olimpijadi

Dječjoj Olimpijadi u četvrtak 8. svibnja 2014. godine pridružili su se brojni vrtići u Međimurju, a među njima se našao i DV ”Vrapčić” iz Šenkovca. Ispod drveta u hlad doletjeli su “vrapčići” do svoje voditeljice Snježane Karadže i svojih odgajateljica koje su ih vodile i pratile na Olimpijadi.

Kad se skupilo cijelo jato, priključili su se velikoj povorci ostalih sudionika. U mimohodu do predstavljanja vrtića, “vrapčići” su veselo mahali svojim najvjernijim navijačima – roditeljima. Nakon podizanja zastave dječje Olimpijade, krenula je štafeta s olimpijskom bakljom koju su pronosili prošlogodišnji sudionici. Uslijedili su službeni govori nakon čega je službeno počelo olimpijsko natjecanje djece iz međimurskih vrtića.

Vrapčići su sudjelovali u svakoj disciplini i u svakoj pokazali što znaju no u dvije su svima pokazali kako treba biti hitar kao vrabac. U trčanju na 50m zlatnu medalju odnijela je Meri Furdi, a u štafeti su djevojčice Leona Grabar, Lorena Kajmović, Hana Vidović i Manda Jeđut pokupile također ni manje ni više nego zlatnu medalju.

No, u zbrajanju rezultata koje su postigli šenkovečki “vrapčići”, DV ”Vrapčić” je u cjelokupnom poretku bio četvrti po redu ove godine. Zapamtite ih jer tko zna, možda netko od njih jednog dana bude mahao svojim navijačima na pravoj Olimpijadi isto tako kao i onog dana na dječjoj Olimpijadi 2014.godine. Budite taj koji će se sjećati njihovih prvih letova!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije