Zamjenski dan u OŠ Donja Dubrava: Učenici postali učitelji

U četvrtak 3. travnja 2014. u OŠ Donja Dubrava i PŠ Donji Vidovec realiziran je zanimljiv školski projekt pod nazivom “Zamjena uloga”.

Projekt se održava svake druge godine i tog dana učenici i zaposlenici škole mijenjaju uloge, učitelji postaju učenici, a u učenici učitelji, domari, ravnatelji, pedagozi… Zamjenski ravnatelj Leo Hajdinjak  tog je dana razgovarao sa zamjenicom župana Međimurske županije Sandrom Herman kojoj je morao poslati dopis o materijalnim potrebama škole. Morate priznati nimalo lak zadatak!.

Zamjenske pedagoginje provele su anketiranje učenika petog i sedmog razreda o korištenju interneta te koliko se učenici susreću s cyber bulingom (nasiljem na internetu). Zamjenski domar imao je pune ruke posla s uređenjem školskog dvorišta, a zamjenski kuhar pomno je pratio da ne iskipi mlijeko…

Osobito zanimljivo bilo je u razrednoj nastavi gdje su zamjenski učitelji zbog pomanjkanja visine koristili stolice kako bi mogli pisati po ploči. Na kraju je važno napomenuti da su se taj dan svi odlično zabavili. Učitelji su imalči priliku još jedanput se vratiti u školske klupe i djetinjstvo, dok su se učenici stekli novo iskustvo jer su se okušali u poučavanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije