Još jedan uspješan Sajam dobrote u čakovečkoj Gimnaziji

U organizaciji Vijeća učenika Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec već četrnaestu godinu za redom u mjesecu prosincu održan je događaj humanitarnog karaktera pod nazivom Sajam dobrote.

Zaista je pohvalno da je ove godine prikupljeno ukupno preko 20 tisuća kuna koje je Vijeće učenika namijenilo Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec, obitelji Višnjić iz Čehovca te fondu Prijatelj prijatelju.

Podsjetimo, osim samog Sajma koji je održan 20. prosinca, u mjesecu prosincu su održana još dva događaja. U petak 6. prosinca održana je Večer stand up komedije na Maloj sceni ‘Vinko Lisjak’ u sklopu Centra za kulturu, na kojoj su nastupili članovi comedy kluba Studio smijeha iz Zagreba. Tjedan dana kasnije, točnije 13. prosinca, održan je koncert u Prostoru. Nastupili su Clone Age, Nova Vrsta, Sedativ, Trickshot i Viša Sila.

Nakon toga uslijedio je središnji događaj u samoj školi. Osim prodajne izložbe učeničkih radova, na Sajmu dobrote dodijeljena je Županijska nagrada najvolonterki 2013. godine koja je pripala Ivani Kovačić, apsolventici Učiteljskog fakulteta u Čakovcu, a ujedno bivšoj učenici čakovečke Gimnazije.

Također je održan zabavni program u sklopu kojeg su se predstavili brojni talentirani gimnazijalci, dok je Sajam završen modnom revijom na kojoj su profesorice nosile haljine od papira koje su za njih izradile njihove učenice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije