Poklanjamo dva Pametna tableta za djecu najsretnijim čitateljima!

Portal DjecjaKolica.eu nagrađuje čitatelje eMedjimurja s dva Pametna tableta za djecu!

DjecjaKolica.eu je specijalizirana internet trgovina za prodaju dječjih klica renomiranih EU brendova Bebetto, Kunert i BabyBoom! U ponudi možete naći 2u1 i 3u1 modele dječjih kolica s različitim vrstama rama, kotača i mnogo različitih boja dekora.

Uz kolica u ponudi možete naći i ostalu dječju opremu poput auto sjedalica, hranilica, igrački za djecu i sl. Cijene su pripremljene za nadolazeće blagdane, pa je većina artikala na akciji, a tijekom 12. mjeseca priprema se još zanimljivosti i nagrada za kupce, a što ažurno pratite preko Facebook stranica!

Pametni Tablet za djecu super je poklon za vaše najmlađe! Pomoću tableta dijete uči abecedu i brojeve na hrvatskom i engleskom jeziku. Dijete uči slovkati riječi i odgovara na kviz pitanja (npr. gdje se nalazi broj pet, gdje se nalazi slovo m, i sl.). Dimenzije tableta su 29x24x4 cm.

Da bi osvojili Pametan tablet za djecu dovoljno je točno odgovoriti na nagradno pitanje: Koja je akcijska cijena Dječjih kolica Bebetto Aquarius 3u1?

Točan odgovor zajedno sa svojim imenom i prezimenom i adresom pošaljite na email shop@djecjakolica.eu.

Odgovor na nagradno pitanje potražite na internet trgovini DjecjaKolica.eu. Nagradit ćemo dva najsretnija čitatelja, slučajnim odabirom!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije